Fudbal

IV 1 najbolje na tradicionalnom turniru Gimnazije

by Ilija Kovačević / foto Miki Bijedić | 17:05:2018 | 18:39:24

FOTO : Finalisti i sudija 

IV 1 – II 5: 2:0 (1:0)

Strijelci; Nemanja Radonjić u 6’ i Boris Jovićević u 16’ minutu

Sportske sekcije barske Gimnazije „Niko Rolović“ su već duži niz godina na opštinskom, regionalnom i državnom nivou među najboljim školama u Crnoj Gori. Tako je bilo i ove školske godine koja je na izmaku. Tradicionalnim turnirom u malom fudbalu stavljena je tačka na ovogodišnja školska takmičenja koji je počeo još u martu mjesecu. Tradicija turnira je velika, a počeci datiraju još od 60-tih godina prošlog vijeka.


U samoj završnici manifestacije, u finalu turnira u malom fudbalu sastali su se IV 1 i II 5.

Stariji srednjoškolci su slavili sa 2:0, golovima Radonjića i Jovićevića.


Na početku turnira čiji su organizatori ove godine bili; Boris Jovićević, Nebojša Kilibarda i Vladimir Plamenac, učestvovalo je 15 ekipa iz 20 odjeljenja.  

Za najboljeg golmana proglašen je Stanko Jovanović iz II 5,


Najbolji strijelac je Boris Jovićević iz IV 1


dok je MVP turnira Dimitrije Vujinović iz IV 1.


Pojedinačne nagrade, kao i pehare predao je prof. Vaslije Vasko Milošević koji je i sudio veliko finale.Profesor Milošević je već duži niz godina jedan od organizatora i inicijatora ove školske sportske svetkovine i čovjek iz čije sportske "školske kuhinje" već duži niz godina izlaze najbolji barski i crnogorski sportisti.


Za pobjednički sastav su igrali; Nebojša Kilibarda kapiten, Vladimir Plamenac, Boris Jovićević, Nemanja Radonjić i Dimitrije Vujinović.


Za II 5 su nastupili; Nikola Dragojević kapiten, Danilo Dragojević, Stanko Jovanović, Vasilije Brežanin, Denis Huremović, Stefan Nikitović i Nikola Milašinović.