Fudbal

Fudbaleri Mornara u nedjelju igraju za elitu

by Ilija Kovačević / foto Adi Karadjuzović | 19:05:2018 | 12:38:44


Mornar – Berane (nedjelja 20.05.2018. godine stadion SRC “Topolica” u 17 sati i 30 minuta)

Glavni sudija; Marko Ćupić Podgorica
Prvi pomoćnik; Vladislav Radenović Herceg Novi
Drugi pomoćnik; Miladin Nelević Podgorica
IV sudija; Nikola Cvijović Budva

Još dva kola su ostala do kraja takmičenja u Drugoj fudbalskoj ligi Crne Gore, a još uvijek je neizvjesno koji će klub direktno u elitu.

Fudbaleri Mornara su najbliži tom cilju, imaju dva boda više od Mladosti iz Lješkopolja, ali i dvije utakmice pred svojim navijačima protiv Berana i Čelika.

U nedjelju na “Topolicu” u okviru 32. kola stiže mlada ekipa iz Berana koja se ove sezone u Baru prikazala u lijepom svijetlu.

Iako su Barani upisali pobjedu ovog proljeća pred svojim navijačima protiv narednog rivala koji je jesenji dio sezone završio na prvom mjestu, domaća ekipa sa puno respekta i opreza prilazi sjutrašnjem meču.

U ekipi Mornara su svakako svjesni da gosti dolaze bez imperativa rezultata, ali su sigurni da mladi sastav iz Berana dolazi da se nadigrava, a ove sezone je umio da iznenadi favorite.

Iako u sjutrašnji meč domaći ulaze bez dvojice iz startne postave, Jovana Pajovića (parni kartoni) i Filipa Kalačevića (crveni karton u Lješkopolju), u barskom klubu najavljuju igru na tri boda koji bi ih poslije sjutrašnjeg kola skoro mogli promovisat u člana elitne Prve lige.

Svakako pomoć pubilike i ovoga puta će biti od neprocjenjive važnosti.

Zato Merdović i drugovi apeluju na vjerne navijače da fer i korektnim navijanjem zajedno dođu do cilja i proslave zajednički uspjeh !