Fudbal

Zeta pobijedila Mornar u Golubovcima

by Ilija Kovačević | 28:07:2018 | 18:37:00


Zeta – Mornar 1:0 (0:0)

Golubovci; stadion Trešnjica, gledalaca oko 100.
Sudija: Aleksandar Kaluđerović.
Strijelac: Adžović u 83 minutu.

Zeta: Namaško, Tuzović, Ceklić, Đ. Vukčević, Baošić, Milojko, S. Vukčević, Aleks, Pešukić, I. Vukečvić, Adžović. Igrali su još: N. Krstović, Goranović, S. Krstović i Lukačević.

Mornar: Đurović, Vujošević, Pajović, Marković, Bigović, Toskić, Vukmarković, Kalačević, Džanović, Merdović, Jovančov. Igrali su još: Barjaktarović, Popović, Bušković, Leković, Lalošević, Mujković, Drobnjak, Martinović i Leverda.


Na nedjelju dana prije početka nove sezone u Telekom prvoj ligi, fudbaleri Zete i barskog Mornara odigrali su ovog popodneva novu pripremnu utakmicu.

Golubovčani su pred svojim navijačima u “generalci” pred start novog šampionata slavili sa 1:0 a jedini gol postigao je Aldin Adžović iz slobodnog udarca u 83’ minutu susreta.

U prvom poluvremenu ekipe su igrale u najjačim sastavima, dok su u drugom dijelu treneri dali priliku da zaigraju i mladji igrači.

Bila je ovo četvrta pripremna utakmica Barana.

Puleni Aleksandara Madžara su upisali dvije pobjede. Protiv drugoligaša, tivatskog Arsenala i Mladosti iz Lješkoplja slavili su sa po 1:0, dok su protiv kotorskog drugoligaša, Bokelja odigrali bez golova 0:0).

Šampionat u Telekom prvoj fudbalskoj ligi kreće naredne subote 4. avgusta, a fudbaleri Mornara su na premijeri gosti aktuelnog šampiona, Sutjeske u Nikšiću. Zeta je u prvom kolu domaćin ekipi Petrovca.