Fudbal

Fudbalaski prelazni rok završen sinoć u ponoć

izvor; FSCG & Dan.co.me | 01:08:2018 | 07:20:42


Dosta promjena u sastavima

Ljetnji fudbalski  prelazni rok u Crnoj Gori završen je sinoć u ponoć. Klubovi su imali dosta vremena da osvježe sastave, ali i da se pripreme za ono što ih očekuje u narednoj sezoni.

Prelazni rok je obilježio najbolji igrač lige Igor Ivanović koji je iz šampionskog sastava Sutjeske prešao u Budućnost.

I ostali klubovi su dosta mijenjali a najviše Mornar i Rudar.

Rudar je naspustilo 11 fudbalera a stiglo njih 9.

Povratnik u elitu barski Mornar kasnio je sa početkom priprema ali je ipak uspio da se solidno pojača. Ekipa koju je u pauzi preuzeo Aleksandar Madžar dovela je čak 16 fudbalera što znači da se fudbalski kadar u potpunosti promjenio.

Ko je najbolje pazario pokazaće naredni mjeseci, a klubovima je kao i svake godine ostavljena mogućnost do kraja avgusta angažuju još jednog fudbalera.

U FK Mornar su došli;
Trener Aleksandar Madžar, Ramazan Bišević (Ankaran), Denis Džanović (Otrant Olimpik), Belmin Mehović (Jezero), Nemanja Leverda (Ibar), Stevo Marković (UTA, Rumunija), Ljubomir Đurović (Zeta), Balša Božović (Indonezija), Predrag Brnović (Rudar), Ivan Ivanović (Pobeda Prilep), Fatmir Molabećirović (Otrant Olimpik), Nikola Popović (Sutjeska), Kristijan Škrelja (Otrant Olimpik), Benjamin Redžović (Kosovo), Dušan Bigović (Petrovac), Idriz Toskić (Italija), Nino Vukmarković (Bokelj), Balša Peličić (Petrovac).

Otišli su;
Trener Rade Vešović, Srđan Šćepanović (Jedinstvo), Nikola Delibašić ?, Luka Malešević (Iskra), Sava Gardašević (Kom Eurozoks), Aleksandar Dabetić ?, Šo (Jedinstvo).