Fudbal

Fudbaleri Mornara vrijedno rade na “Topolici”

izvor; Dan.co.me | 01:08:2018 | 07:49:37


Madžar:Atmosfera bolja nego na početku

Pripreme fudbalera Mornara približile su se samom kraju. Barani, iako su dvije sedmice kasnili sa početkom priprema, odigrali su četiri trening meča.

Pobijedili tivatski Arsenal i lješkopoljsku Mladost, igrali neriješeno sa Bokeljom, dok su poraženi u “generalci” od Zete.

Trener Aleksandar Madžar kaže da je zadovoljan angažovanjem igrača koji su od prvog dana prihvatili njegov sistem rada.
-“Nisam zadovoljan pripremnim utakmicama. Jeste da smo trenirali dva puta dnevno i igrali utakmice, ali mislim da smo morali dati više. No, ti mečevi nijesu mjerilo naših mogućnosti. Ne opterećeujem se rezultatima, za mene je bitna njihova ideja, vizija i rješenja u igri. Još uvijek nemam pravu sliku mogućnosti svih igrača”, kaže Madžar.

Sadašnja ekipa je u mnogome promijenjena u odnosu na onu kojom je Mornar izborio plasman u Prvu ligu.
-“Ostao je dio igrača iz te postave, a mi smo poslednjeg dana prelaznog roka razgovarali sa Balšom Božovićem, Ivanom Ivanovićem, Predragom Brnovićem iz Rudara i Borisom Bulajićem iz Iskre. Za koga ćemo se od ovih fudbalera odlučiti, ostaje da vidimo. Milsim da imamo korektnu ekipu, u što ćemo se uvjeriti već nakon starta šampionata. Nastojim da sa igračima razgovaram vrlo otvoreno o svemu”.

Madžar je mišljenja da puno toga zavisi od Uprave.
-“Kada je Uprava dobro organizovana, sve se da lako uklopiti. Naravno, i kada je loše treba stvari gledati sa pozitivne strane. Za razliku od početka priprema, sada je mnogo lakše. Atmosfera je bolja, svi su zadovoljniji i mislim da će iz svega toga proizaći dobre igre”, istakao je šef struke Barana Aleksandar Madžar.