Fudbal

FK Mornar renovirao svlačionice na pomoćnom terenu

by Ilija Kovačević / foto FK Mornar | 30:08:2018 | 11:14:49


Fudbal je na početku ove sezone bukvalno “protjeran” iz Bara. Zbog neuslovnosti stadiona SRC “Topolica”, fudbaleri Mornara će najvjerovatnije do početka proljećnog dijela sezone sve utakmice u Telekom prvoj ligi igrati kao gosti, (do sada kao domaćini igrali u Lješkopolju, Radanovićima i Petrovcu).

Koliki je problem i muka za barske fudbalske ekipe, vidjelo se već na startu Kupa Crne Gore, odnosno 1/16 finala kada su barske ekipe muku mučile kako da obezbijede “domaći” teren za igranje.

Svjesni sa kolikim problemom se suočavaju u FK Mornar su prionuli na posao. Neposredno po formiranju nove Uprave, krenulo se sa renoviranjem svlačionica na pomoćnom terenu.

-“Evo možemo da se pohvalimo da smo uspjeli da stvorimo uslove na pomoćnom terenu gdje će igrati naše mlađe selekcije. Znate da naš klub pored seniorske ima još dvije mlađe selekcije u elitnom rangu, kadetsku i omladinsku. Radovi su završeni, svlačionice su renovirane i sada naše mlađe selekcije imaju uslove kakve zahjteva današnji moderan fudbal. Sada se moramo okrenuti radovima i na glavnom terenu kako bi seniorski pogon makar na proljeće utakmice igrao pred svojim navijačima”, kazao je predsjednik Upravnog odbora  FK Mornar Nikola Simović.

Kako izgledaju svlačionice na pomoćnom terenu SRC “Topolica” možete vidjeti na fotografijama …