Fudbal

Kompletirano šesto kolo Telekom prve lige, remi u derbiju

izvor ; MINA | 02:09:2018 | 17:37:21


OFK Titograd i Sutjeska bez golova

Fudbaleri OFK Titograda i Sutjeske igrali su danas u Podgorici 0:0, u posljednjoj utakmici šestog kola Telekom Prve crnogorske lige. 

Na jučerašnjim mečevima postignuti su sljedeći rezultati: Budućnost - Petrovac 1:1, Iskra - Mornar 2:0, Rudar - Lovćen 0:0 i Zeta - Grbalj 0:0. 

OFK Titograd je zadržao čelnu pozciju na tabeli sa 14 bodova.

Budućnost je druga sa 11, trećeplasirana Iskra osvojila je deset, dok po bodd manje imaju Lovćen i Sutjeska.
 
Milošević ubjedljivo prvi strijelac lige

Fudbaler Iskre, Stefan Miloševoć sa šest golova vodeći je na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore. 

Član Lovćena, Goran Vujović sa tri pogotka zauzima drugo mjesto, dok su se po dva puta u listu strijelaca upisali su se Marko Vučić (Sutjeska), Luka Merdović (Sutjeska), Edvin Kuč (Rudar), Denis Džanović (Mornar), Miloš Mijić (Budućnost) i Miloš Kalezić (Petrovac). 

Radio Crne Gore, povodom jubileja 70 godina postojanja, pokrenuo je akciju trofej za najboljeg strijelca u Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Prvi trofej u sezoni 2013/14 osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u naredne četiri golgeteri Sutjeske Goran Vujović i Igor Ivanović i igrači Mladosti, Marko Šćepanović i Zoran Petrović.