Fudbal

Madžar i Mornar sporazumno raskinuli saradnju

by Nemanja Janković | 04:09:2018 | 10:05:17


Prvenstveni meč sa OFK Titogradom koji je na programu za desetak dana fudbaleri Mornara će dočekati sa novim trenerom. Naime, kako nas je informisao čelni čovjek barskog prvoligaša Nikola Simović, FK Mornar i dosadašnji strateg Barana su sporazumno raskinuli saradnju.


-"U korektnom razgovoru karakterističnom za ljude koji vole fudbal, donijeli smo dluku da sporazumno prekinemo saradnju sa šefom stručnog staba Aleksandrom Madžarom. Znamo kako smo ušli u ovo prvenstvo, ali rezultati nisu baš bili kako smo očekivali. Bivšem šefu zahvaljujemo na saradnji i želimo sreću u narednom angažmanu”, kazao je za Sport BAR predsjednik UO FK Mornar Nikola Simović.

Za komentar odluke zamolili smo i dosadašnjeg stratega Barana;


-“Zaista smo se ljudski dogovorili o prekidu saradnje. Mislim da pored svega u nekim mečevima nismo izgledali loše, ali je bodovni saldo podsticao na ovakvu zajedniuku odluku. Zahvaljujem ljudima iz kluba, a mom Mornaru želim svu sreću u nastavku šampionata, kazao je sada već bivši trener Barana Aleksandar Madžar.

Prema informacijama sa kojima raspolažemo sa prvim timom će raditi Mladen Vukićević, a da će pitanje novog šefa struke biti vrlo brzo riješeno, odnosno za dan – dva.

Poslije šest kola fudbaleri Mornara na tabeli Telekom prve lige su poslednji sa svega dva boda i četiri poraza, odnosno uz Zetu jedini tim bez trijumfa.