Fudbal

Milojević: Zajedno i samo radom možemo da izađemo iz krize

by Ilija Kovačević | 07:09:2018 | 16:53:49


Novi šef stručnog štaba barskog fudbalskog prvoligaša Goran Milojević održao je popodne prvi trening.

Na okupljanju je bio kompletan stručni štab i operativci u klubu na čelu sa VD predsjednikom UO kluba Nikolom Simovićem.

-„Moramo zajedno da izađemo iz ove situacije u kojoj se nalazimo. Znam za teškoće koje ste imali objektivne i subjektivne. Upoznat sam sa prethodnih šest kola i vašim igrama gdje negdje nijeste ni trebali da izgubite, a negdje ste mogli da dobijete. Situacija je takva kakva je, moramo svi da budemo zajedno, timski da igramo i razmišljamo i vaš individualni kvalitet da stavite u funkciju tima, kazao je Milojević na početku obraćanja.

-„Polako ćemo da se upoznajemo, idemo da radimo i da se spremamo da dobijemo prvu narednu utakmicu. Ovdje su uglavnom skoro sve ekipe izjednačene, ja sam radio prije tri-četiri godine u crnogorskom fudbalu, i vi znate kako jedan momenat prelama utakmicu. Moramo da budemo psihički maksimalno skoncentrisani i jaki i ovo nam je idealna šansa da promjenimo tok dosadašnjih rezultata, odnosno problema u koji smo ušli. Idemo da radimo, uglavnom poruka je jasna, rekao je Milojević uz još jednu poruku fudbalerima;

 

-„Sve što vas interesuje i zanima, tu sam. Otvoren sam za razgovor. Moja kancelarija je otvorena kada su vaše privatne stvari i problemi u pitanju. Što se tiče tima, igraće onaj koji zasluži koji u tom trenutku bude najbolji, poručio je Milojević.


Za naš portal trener Goran Milojević je rekao da je situacija teška ali ne i bezizlazna;

-„Nalazimo se u dosta kompromitujućoj situaciji, na nama je da radimo. To nam je zadatak da što prije izađemo iz ove situacije u kojoj se nalazimo. Mislim da momci imaju snage volje i kvaliteta pa ćemo vidjeti kako će poslije ove pauze dočekati lidera na tabeli. Crnogorski fudbal mi nije nepoznat iako sam dvije-tri godine bio vani. Naredni rival, ekipa OFK Titograda raste, odnosno izrasta u vodeću ekipu crnogorskog fudbala. Biće teško, ali fudbal je to igra se 11 na 11. Moramo da radimo iz dana u dan, to je recept, pa ćemo vidjeti, kazao je Milojević za Sport BAR.

Poslije upoznavanja sa fudbalskim pogonom, Milojević je održao prvi trening na kojem su bili svi fudbaleri osim povrijeđenih Jovančova (meniskus) i Biševića (prepone).