Fudbal

Starobarani bez sportske sreće u Prijestonici

by Ilija Kovačević | 27:09:2018 | 12:20:13


Cetinje – Sloga Stari Bar: 3:2 (1:1)

Cetinje, stadion Obilića poljana, gledalaca oko 50.
Glavni sudija; Nikola Marković (Cetinje), pomoćnici; Veselin Martinović i Ivan Popović (Cetinje)
Strijelci; Petričević u 39’, Radulović u 64’, Igor Bigović u 90+4 za Cetinje – Dženan Dacić u 22’ i Elvir Bajramović u 77’ minutu utakmice za Slogu.

Cetinje; Bajković, Tatar, Radović (Radulović od 46’), Maraš (Bigović od 53’), Petričević, Đikanović, Martinović, Vulaš, Kaluđerović, Vuletić, Šoć (Jabučanin od 56’).

Sloga Stari Bar; Popović, Novaković, Perazić, Ukošata, Divanović, Kaplanović, Hoxha, Divanović, Tiganj, Bajramović, Kajević (Međedović od 46’), Dacić.

Odigrane su utakmice drugog kola Južne fudbalske regije za seniore. Oba barska sastava su doživjela poraze.

Ekipa Hajduka je na svom terenu poražena od Sloge iz Radovića 2:0, dok je starobarska Sloga izgubila kao gost od Cetinja 3:2 (1:1).

Ipak, i pored poraza Starobarani nijesu razočarali. Naprotiv, odigrali su dobar meč.

Poveli su gosti već u 22’ minutu golom Dženana Dacića, da bi golovima Vida Petričevića u 39’ i Igora Radulovića 64’ minutu domaći preokrenuli. Starobarani su se još jednom vratili golom Elvira Bajramovića u 77’ minutu koji je izjednačio na 2:2, da bi konačan rezultat postavio u sudijskoj nadoknadi u 94’ minutu domaći fudbaler Igor Bigović.

Narednog vikenda igra se treće kolo, a u nedjelju od 15 sati i 30 minuta je na programu prvi ovosezonski gradski derbi Sloga Stari Bar – Hajduk. U ovom kolu još će igrati Sloga Radovići i Cetinje.