Fudbal

Fudbaleri Mornara u četvrtfinalu Kupa

by Ilija Kovačević / foto Adi Karadjuzović | 24:10:2018 | 13:54:15


Mornar – Arsenal: 3:0 (1:0)

Kotor; Stadion pod Vrmcem, gledalaca 30.
Glavni sudija; Miraš Cerović (Podgorica), pomoćnici; Goran Šućur (Nikšić) i Marko Bulatović (Podgorica).
Strijelci; Balša Božović u 34’ minutu iz penala, Belmin Mehović u 47’ i Denis Džanović u 88' minutu.
Žuti kartoni; Popović (Mornar) – Santoš (Arsenal)

Mornar; Đurović, Kalačević, Pejović, Bušković, Mehović, Popović, Vukmarković (Brnović od 63’), Bigović, Lalošević (Škrelja od 54’), Božović (B. Merdović od 46’), Džanović.

Arsenal; Đurović, Vujović, B. Đorđević, R. Đorđević (Leković od 62’), Dedejić, Radenović (Mandić od 78’), Santoš, Čagas, Krgović (Lasić od 78’), Rašo, Delić.

Fudbaleri barskog Mornara plasirali su se u četvrtfinale fudbalskog Kupa Crne Gore pošto su danas kao domaćini u Kotoru u revenaš utakmici pobijedili drugoligaša tivatski Arsenal sa 3:0. Barani su bili bolji i u prvom susretu u Tivtu u kojem su pobijedili 1:0.

Strijelci za Barane bili su; Balša Božović u 34’ minutu iz penala, Belmin Mehović u 47’ i Denis Džanović u 88' minutu susreta.

Ovo je bila lijepa uvertira za naredni prvenstveni meč koji Barani igraju sledeće subote 27. oktobra u 13,30h na Kampu FSCG u Podgorici protiv Petrovca. Naime, puleni Gorana Milojevića su u samo četiri dana vezali dvije pobjede, u prvenstvu protiv Lovćena prošle subote u Podgorici i danas u okviru osmine finala Kupa Crne Gore