Fudbal

Hajduk silan na Obilića poljani

by Ilija Kovačević | 26:10:2018 | 17:23:11


Cetinje – Hajduk: 2:4 (1:1)

Cetinje; Stadion „Obilića poljana“, gledalaca oko 50.
Glavni sudija; Nikola Marković (Cetinje), pomoćnici; Mirko Džaković (Cetinje), Ivan Popović (Cetinje).

Strijelci; Vido Petričević u 44', Igor Bigović u 74' minutu za Cetinje –  Bogdan Bogadnović u 30' i 60', Bajramović u 57', Demirović u 90' minutu za Hajduk.

Žuti kartoni; Igor Radulović Cetinje – Aldijan Bajramović i Admir Demirović (Hajduk)
Crveni karton; Sava Šoć u 65’ (Cetinje) – Belmin Mehović u 65’ minutu Hajduk

Cetinje; Bajković, Marković, Petričević, Đikanović, P. Martinović, P. Knežević, M. Knežević (Vujović od 56'), Radulović (I. Martinović od 70'), Kaluđerović, Vuletić (Jabučanin od 60'), Šoć, Bigović.

Hajduk; Rade Lemajić, Belmin Mehović, Nemanja Šćekić, Rajko Nikezić, Rahman Ličina (Aleksa Ivanović od 71'), Bogdan Bogdanović, Admir Demirović, Aldijan Bajramović, Draško Konatar, Robert Barabaš, Nikola Baković.

U premijernoj utakmici sedmog kola Južne fudbalske regije za seniore, ekipa barskog Hajduka je danas kao gost pobijedila Cetinje sa 4:2.

Bila je to sjajna partija barskog tima kojeg je predvodio mladi Belmin Mehović koji je dolaskom iz Mornara (igra na dvojnu registraciju) preporodio tim Vasilija Vaska Miloševića.

Ovaj mladi momak je prije dva dana nastupao za prvi tim Mornara u revanš meču osmine finala Kupa protiv Arsenala u Kotoru i bio strijelac gola, dok je danas komandovao igrom Hajduka do drugog trijumfa u sezoni i pored crvenog kartona u 65' minutu utakmice..

Na slici Mehović (Hajduk)

Barane je u vođstvo doveo sjajni napadač Bogdan Bogdanović u 30' minutu, da bi do poluvremena domaći preko Vida Petričevića poravnali na 1:1.

U nastavku furiozna igra Barana. Za samo tri minuta gosti su preko Aldijana Bajramovića u 57' i Bogdana Bogdanovića u 60' (drugi gol na utakmici) poveli sa 3:1 i već tada najavili veliku pobjedu.

Domaći su preko Igora Bigovića u 74' minutu uspjeli da smanje prednost Hajduka na 3:2, dok je konačan rezultat u 90' minutu (4:2) postavio Admir Demirović.

Zbog međusobnog koškanja glavni sudija NikolaMarković je u 65’ minutu isključio Sava Šoća iz Cetinja i Belmina Mehovića iz Hajduka, ali to nije umanjilo fer i sportsko nadmetanje dva tima i zasluženu pobjedu barskog tima.

U narednom osmom kolu Hajduk pred svojima navijačima dočekuje lidera Slogu iz Radovića, dok je starobarska Sloga gost Cetinja.