Fudbal

Starobarani u novim dresovima poraženi od imenjaka

by Ilija Kovačević / foto privatna rhiva | 29:10:2018 | 10:24:59


Stari Bar – Sloga Radovići: 1:4 (1:1)

Bar; SRC “Topolica”, gledalaca oko 30.
Glavni sudija; Srđan Klačar – Bar, pomoćnici; Nemanja Ćetković  - Ulcinj i Andrija Junković  - Bar

Strijelci; Armin Međedović u 38’ minutu za Slogu iz Starog Bara – Marko Zec u 29’, Nikola Spalević u 56’, Luka Grivić u 61’ i Nikola Marković u 82’ minutu za Slogu iz Radovića.

Žuti kartoni; Ajdin Perazić i Herodit Sinani (Sloga Stari Bar)

Sloga Stari Bar; Miljan Popović, Milo Novaković, Ajdin Perazić, Armin Međedović, Herodit Sinani, Darijan Begzić, Dženan Dacić (Damir Kajević od 71’), Arijan Bajramović (Andid Hoxha od 51’), Jasmin Grbović, Damir Divanović.

Sloga Radovići; Lemajić, Đapić, Dragović, Novaković, Mršulja, Grivić, Dobrljanin (Racković od 71’), Marković, Spalević (Mirković od 77’), Zec.

U derbiju sedmog kola Južne fudbalske regije za seniore, starobarska Sloga je na svom terenu poražena od imenjaka iz Radovića 4:1.

U fer i korketnoj fudbalskoj predstavi, strijelci za goste su bili; Marko Zec u 29’, Nikola Spalević u 56’, Luka Grivić u 61’ i Nikola Marković u 82’ minutu, dok je gol za domaće postigao Armin Međedović u 38’ minutu susreta.

Inače, poslije duže vremena Sloga je na ovoj utakmici zaigrala u novoj opremi koju je darivala firma Natural Heba voda - DC Bačka Palanka, na čemu su im kako su nam kazali Starobaranii, veoma zahvalni.