Fudbal

Škola fudbala FK Mornar gost Partizana

by Ilija Kovačević | 16:11:2018 | 09:19:24


Članovi Škole fudbala FK Mornar otputovali su jutros za Beograd gdje će biti gosti Fudbalskog kluba Partizan.

Pedeset dječaka iz Bara predvođeni trenerima Markom i Dejanom Nenezićem će dva dana biti gosti fudbalskog velikana, gdje će ih dočekati direktor omladinske škole Partizana Marko Ravnevski.

Kako su nam kazali predsjednik UO Mornara Nikola Simović i direktor ovog sportskog kolektiva Mitar Novaković, u Mornaru sprovode aktivnosti na jačanju kluba na svim nivoima, a svakako da je u planu da sportski kolektiv koji uskoro slavi 100 godina postojanja postane prepoznatljiv po radu i sa mlađim selekcijama.

Kao što su i obećali po dolasku na čelo Mornara, dužnu pažnju posvećuju ne samo seniorskom timu već i mlađim selekcijama od omladinaca (aktivirani ove sezone) i kadeta, preko pjetlića i pionira.

Foto; b92.net

Najmlađa generacija barskog kluba će sjutra u 9,30 h obići stadion Partizana, družiti se i slikati sa fudbalerima beogradskog kluba, dok će sat kasnije (10,30 h) starija grupa (2008/2009. godište) odigrati utakmicu sa vršnjacima iz kluba domaćina. Sat kasnije generacija (2010. godište u 11,30 h) odigraće svoju utakmicu sa odgovarajućom selekcijom “crno-bijelih”.

U ranim popodnevnim satima članovi Škole fudbala Mornara biće na stadionu “Rajko Mitić” gdje će od 15 sati pratiti duel Lige nacija između Crne Gore i Srbije.

Dan kasnije u nedjelju, budućnost Mornara će ugostiti Škola fudbala “Olimpik” iz Rakovice gdje će takođe odigrati utakmice sa odgovarajućim selekcijama.