Fudbal

Hajduk na zatvaranju jesenje sezone bolji u gradskom derbiju

by Ilija Kovačević / foto INFO sport CG | 02:12:2018 | 19:53:14


Hajduk – Sloga Stari Bar: 3:1 (1:0)

Bar; Pomoćni teren SRC „Topolica“, gledalaca oko 50.
Glavni sudija; Nikola Marković (Cetinje), pomoćnici; Nemanja Ćetković (Ulcinja) i Filip Đikanović (Cetinje)
Strijelci; Bogdan Bogdanović u 25', 63' i 89' minutu za Hajduk – Elvir Bajramović u 76' minutu za Slogu Stari Bar.
Žuti kartoni; Dacić, Grbović i E. Bajramović (Sloga Stari Bar).

Hajduk; Rade Lemajić, Belmin Mehović, Dimitrije Vujinović, Nemanja Šćekić, Petar Milošević, Damir Feratović (Resan Tusha od 70'), Mladen Đukić, Admir Demirović, Bogdan Bogdanović, Nemanja Perunović (Dragomir Vukmarković od 87'), Nikola Baković (Aldijan Bajramović od 26').

Sloga Stari Bar; Miljan Popović, Milo Novaković, Ajdin Perazić, Damir Divanović, Mehmet Ukošata, Jasmin Grbović, Damir Kajević, Andin Hoxha, Elvir Bajramović, Darijan Begzić, Dženan Dacić.

Na zatvaranju jesenjeg dijela sezone fudbaleri Hajduka i Sloge iz Starog Bara su odigrali najbolji gradski derbi u prvom dijelu šampionata.


U okviru 12. kola Južne regije, fudbaleri Hajduka su na kraju pobijedili sa 3:1, a sva tri gola za Hajduk je postigao Bogdan Bogdanović u 25', 63' i 89' minutu.

Strijelac gola za Starobarane, bio je Elvir Bajramović u 76' minutu.


Pored trostrukog strijelca  Bogdanovića, meč je sjajnim intervencijama obilježio golman Hajduka Rade Lemajić, inače najiskusniji i sa najvećom minutažom u ekipi.


Naime, Starobarani su kod rezultata 0:0 u prvom, ali i kod 1:1 u drugom poluvremenu, imali po dvije stoprocentne šanse da dođu do vođstva, ali je golman Hajduka sjajnim intervencijama osujetio napadače Sloge.


Šampionat se nastavlja u aprilu 2019. godine.