Fudbal

Fudbaleri Petrovca na pipremama u Baru

izvor ; Dan.co.me | 19:01:2019 | 16:15:29

Foto; sa utakmice Petrovac - Mladost

Fudbaleri Petrovca neće kako je bilo planirano, nastaviti pripreme u Budvi već će ostati u Baru i raditi na terenima  SRC„Topolica”, glavnom i terenu sa vještačkom travom. Šef struke Rudolf Marčić je zadovoljan angažovanjem igrača. Na zajedničkim pripremama u Baru će svi igrači ostati u periodu od 22. do 29. januara.

– Očekujem od igrača da daju sve od sebe i odrade pripreme najbolje što mogu. Vjerujem u ove momke i vjerujem da će biti uspješni. No, ono što je meni i mojim saradnicima najveća želja je da igrače zaobiđu povrede i da u nastavku prvenstva idu stazom uspjeha- kaže Marčić i ističe da su u potrazi za dva napadača sa kojima već vode razgovore, ali još uvijek nije vrijeme da o tome govore za javnost – istakao je kormilar „nebeskoplavih” Rudlof Marčić.

Na pitanje da li u trenutnom sastavu ima igrača koji bi mogli zamijeniti Aleksandra Vujačića, Marčić je odgovorio:

– Mi ćemo probati da se pojačamo u napadu, ali ako ne nađemo igrača kvaliteta koji nam je potreban i naravno da nam odgovaraju njegovi uslovi, moraćemo da se oslonimo na ono što imamo u klubu. Takođe, sa nama će u periodu kada svi budemo na okupu na probi biti i dva igrača iz inostranstva – objašnjava Marčić.

Petrovčani danas igraju protiv Adrije.

– U međuvremenu smo igrali, kao i svake godine, sa našim omladincima. Zatim nas čeka utakmica sa Adriom na „Topolici”, a 24. januara sa Bokeljom, najvjerovatnije takođe u Baru – poručio je Rudolf Marčić.