Fudbal

Trener Mornara Rudolf Marčić ne diže ruke od borbe za opstanak

By Arena | 26:12:2015 | 22:18:40

Ne predajem se na polusezoni
 
Za sada nema konkretnih novosti iz Mornara, osim pretpostavka da će na mjesto šefa stručnog štaba gotovo izvjesno ostati Rudolf Marčić. Pitanje je šta će biti sa ekipom. Kako stvari stoje, promjena će biti mnogo, planirano je podmlađivanje, ali i angažovanje pojačanja.                                                                     

-Vjerujem da ću do kraja sedmice održati sastanak sa rukovodstvom kluba, a nakon toga biće mnogo jasnija situacija oko budućih planova i poteza u zimskom prelaznom roku - kratko je prokomentarisao Marčić.                                                                             

Barani su jesen završili na posljednjem mjestu, sa svega sedam bodova iz 17 kola. Marčić, međutim, ne diže ruke od borbe za opstanak. Naprotiv…                                                                               

- Imamo osam bodova manje od Iskre koja je u baražu. Računam da to možemo da nadoknadimo i kroz doigravanje ostanemo u prvoligaškom društvu. Za to će nam trebati pojačanja i konsolidacija kluba. Ne predajem se na polusezoni. Uradiću sve da izvučem tim sa začelja. Vjerujem u daleko bolje proljeće – ističe Marčić.

StrategMornara ima jasan plan zimskih priprema :                          

- Sa radom ćemo najvjerovatnije početi 11. januara i cio trenažni proces odraditi u Baru.Kući imamo odlične uslove za treninge u zimskom periodu. Na nama je da se dobro spremimo i u nastavku prvenstva krenemo u stizanje nekog od konkurenata - zaključio je Marčić.