Fudbal

Barani angažovali dvojac iz Mladosti

by Ilija Kovacevic | 11:02:2016 | 20:22:08


Nikolić i Đurović u Mornaru
 
Marko Đurović i Baćo Nikolić nove su akvizicije FK Mornar.
Đurović i Nikolić dogovorili su saradnju sa Baranima kako bi pomogli “fenjerašu”  u grčevitoj borbi za opstanak, a na ,,Topolicu“ stižu kao pojačanja u napadu, što je treneru Rudolfu Marčiću bilo neophodno nakon odlaska Vula Vujačića u Budućnost. Oba igrača prošle godine igrali su za FK Mladost Velika Obarska.                                                                                                                                                            
Marko Đurović je u dosadašnjoj karijeri bio član Lovćena, Šerifa, Mogrena. Nekadašnji mladi crnogorski reprezentativac minulu polusezonu u ekipi Mladosti je obilježio sa pet golova i isto toliko asistencija dao veliki doprinos osvajanju titule jesenjeg šampiona u Republici Srpskoj za tim koji sa klupe predvodi crnogorski stručnjak Slavoljub Bubanja koji je nekada sa uspjehom vodio OFK Bar. Na “Topolicu” stiže kao slobodan igrač.
 
Baćo Nikolić je u dosadašnjoj karijeri pored Mladosti iz Velike Obarske, igrao za Sutjesku, Petrovac, Lovćen, Šerif iz Taraspolja, Borac iz Čačka, Fljamurtari, a velikim intrnacionalnim iskustvom bi trebalo da doprinese boljim rezultatima barskog prvoligaša u proljećnom dijelu sezone.
 
Mornar je jesenji dio sezone završio sa samo sedam bodova na posljednjem mjestu, sa čak osam bodova manje od Iskre, pa ga na proljeće očekuje grčevita bitka za opstanak.