Fudbal

Raičević podnio ostavku u FK Mornar

by Nemanja Janković | 14:03:2016 | 14:56:02


FK MORNAR OSTAO BEZ PRVOG OPERATIVCA

Iako ove polusezone pružaju znatno bolje partije nego kompletne prethodne, misija zvana opstanak za fudbalere Mornara još uvijek izgleda daleko. Poraz od jednog od direktnih rivala, ekipe Iskre, upalio  je alarm u taboru barskog prvoligaša. Naime, Mornar je ostao bez prvog  operativca kluba u prethodnom periodu. Ostavku na mjesto predsjednika UO FK Mornar podnio je potpredsjednik Opštine Bar Dušan Raičević.  Ostavku je obrazložio moralnim razlozima, koji su prije svega vezani za  lošu poziciju kluba u ovoj sezoni...
             „ Zbog nemogućnosti da i dalje usklađujem sve poslovne obaveze i  nastavim da ulažem jednaku energiju i entuzijazam u momentima kada naš  prvi tim prolazi kroz najveću rezultatsku krizu u svojoj istoriji,  moralna je obaveza da se povučem sa mjesta glavnog operativca kluba i ovo mjesto prepustim drugome“ - kaže se između ostalog u ostavci Raičevića.

            Iako je Mornar u prethodna tri meča ostvario trijumfe na domaćem terenu protiv znatno bolje plasiranih timova, dva poraza od Dečića i Iskre na gostovanjima, ostavila  su  Barane okovane za začelje tabele. Izabranicima Rudolfa Rokija Marčića i pored dobrih partija ove polusezone na ruku nisu išli rezultati direktnih konkurenata, tako da je situacija oko ulaska u baraž i dalje pod velikim znakom pitanja. Očekuje se ipak brz odgovor preostale uprave FK Mornar.