Fudbal

Dragan Nikezić predsjednik UO FK Mornar

by Ilija Kovačević | 17:03:2016 | 20:47:36


Na vanrednoj sjednici Skupštine kluba koja je održana večeras u hotelu „Sidro“, Dragan Nikezić je izabran za novog predsjednika UO FK Mornar.

Prije toga, na sjednici kojom je predsjedavao dr Zoran Srzentić predsjednik Opštine Bar i predsjednik Skupštine kluba, usvojena je ostavka dosadašnjeg predsjednika UO Mornara i potpredsjednika Skupštine kluba Dušana Raičevića, koji je ostavku obrazložio moralnim razlozima, koji su prije svega vezani za lošu poziciju kluba u ovoj sezoni...

Na taj način u klubu su ekspresno reagovali kako su i obećali i za novog, prvog operativca Mornara, imenovali Dragana Nikezića, bivšeg fudbalera i dugogodišnjeg uspješnog predsjednika ovog kluba iz 90-tih godina kada je Mornar u okvirima tadašnje crnogorske lige važio za jedan od najorganizovanijih klubova ne samo u Crnoj Gori. Plod takve atmosfere i organizacije barskom klubu je donio i plasman u tadašnju Drugu fudbalsku ligu SR Jugoslavije. Dragan Nikezić je poznati barski privrednik, fudbalski i sportski radnik, a bio je i član najviših foruma FSCG, FS Jugoslavije, kao Južne fudbalske regije.

U barskom klubu iako su u veoma teškoj situaciji pred početak trećeg kruga šampionata, još uvijek nijesu izgubili nadu u opstanak i nadaju se da u predstojećih 11. kola mogu stići do „baraža“. Barani već za vikend u okviru 23. kola Telekom lige igraju u gostima protiv Dečića.


-Velika mi je čast, zadovoljstvo ali i obaveza da obavljam funkciju na koju sam izabran. Znam da mnogima naša trenutna situacija izgleda daleko od idealne, ali ćemo se truditi da ostvarimo primaran cilj – opstanak u eliti. Navijačima obećavam veliku borbu, i nadu da zajedno možemo uspjeti u nastojanju da se i naredne sezone u Baru igra prvoligaški fudbal – rekao je za naš portal novoizabrani predsjednik UO Dragan Nikezić.

U UO FK Mornar su još i Slobo Pajović, dr Radovan Orlandić, Neda Ivanović, Branimir Bane Nenezić, Rajko Šćekić, Pero Nikezić, Branko Branković i Dragan Stojanović.