Fudbal

Starobarani odigrali neriješeno protiv Rubina

by Ilija Kovačević / foto Sergej Zabijako | 01:04:2016 | 19:44:50


Sloga Stari Bar – Rubin (Aleksandrovac) 1:1 (1:0)

Bar ; pomoćni teren SRC “Topolica”, gledalaca oko 50.
Glavni sudija ; Dejan Marković iz Bara, pomoćnici ; Matija Čović i Samir Korać iz Bara.
Strijelci ; Adnan Zaganjor u 15’ i Jovica Nikolić u 75’ minutu.

Sloga ; Rakić, Novaković, Beharović, Divanović, Kaplanović, Međedović, Đurović, Velović, Zaganjor, Vukotić, Begzić. Na klupi za rezerve, bli su ; Ćalović i Zverotić.

Rubin ; N. Filipović, L. Šošić, Živanović, Čović, D. Karić, Lisinac, V. Šošić, S. Filipović, J. Nikolić, P. Nikolić, Miljković. Na klupi za rezerve bili su ; S. Karić, Milovanović i Ivanović.
 
Fudbaleri starobarske Sloge odigrali su u petak na pomoćnom terenu SRC “Topolica” prijateljsku međunarodnu fudbalsku utakmicu protiv Rubina iz Aleksandrovca, člana druge Rasinske okružne lige, odnosno četvrtog ranga takmičenja u Srbiji. Gosti iz Aleksandrovca su trenutno na 11-om mjestu lige od 14 klubova sa 16 bodova, dok su Starobarani u drugom dijelu tabele Južne fudbalske regije.


Domaći su došli u vođstvo u ranoj fazi meča u 15’ minutu preko Zaganjora, dok je konačan rezultat postavio Nikolić u finišu susreta.

FK „Sloga“ će u nedjelju, 3. aprila odigrati utakmicu redovnog, 14. kola Južne fudbalske regije Crne Gore protiv „Arsenala“ iz Tivta. Početak utakmice je zakazan za 15 sati i 30 minuta, na pomoćnom terenu SRC-a "Topolica".