Fudbal

U srijedu 11. maja nova sportska svetkovina ; Hajduk – Sloga

| 07:05:2016 | 18:36:09


U srijedu, 11.maja, na pomoćnom terenu Sportsko-rekreativnog centra Bar sa početkom u 15,00 sati, odigraće se finalna utakmica Kupa FSCG za teritoriju Južne fudbalske regije između velikih sportskih rivala iz Bara ; FK „Hajduk“ i FK „Sloga“.
 
Sportska javnost u Baru susrete ova dva kluba često poistovjećuje sa velikim susretima Dina i Vaska, dva velika sportska rivala, ali takođe i dva velika sportska prijatelja.


Foto ; Dino Karađuzović

FK „Hajduk“  poziva sugrađane na veliko finale ! Razumljivo je da će i FK „Hajduk“ (Bar) i FK „Sloga“ (Stari Bar) dati maksimum kako bi ostvarili pobjedu i osvojili Kup, iako su oba tima plasmanom u finale izborili nastup među 32 fudbalska kluba narednog avgusta u okviru prvog kola Kupa FSCG.


Foto ; Vasilije Milošević

-U interesu građana Bara i svih prijatelja fudbalskog sporta, želimo da pobijedi bolji, ali najveća želja nam je da pobijedi fudbal, istakao je prof. Vasilije Milošević, predsjednik FK „Hajduk“ !
 
Ipak, pred jednu od boljih sezona ovog mladog sportskog kolektiva u poslednje vrijeme, finansijska situacija u FK Hajduk ni malo nije ružičasta.
 
Zbog veoma teške finansijske situacije u kojoj se nalazi ovaj klub, noć prije velikog finala, u utorak 10. maja od 20 do 22 sata, u ugostiteljskom objektu „May cafe“  u zgradi „Mašanovića“, iza Radio Bara, FK „Hajduk“ poziva na donatorsko veče sve prijatelje, sve ljude dobre volje koji mogu i žele da pomognu članu Južne regije, odnosno djeci i omladini Bara koji treniraju kao i brane boje FK „Hajduk“.
 
Inicijatori donatorske večeri su bivši fudbaleri ;  Radovan Femić, Ivan Mašanović i Željko Mrvaljević, koji sponzorišu koktel party za sve koji dođu na donatorsko veče.
 
Za one koji ne mogu da dođu na donatorsko veče, a mogu i žele da pomognu FK „Hajduk“, od nedjelje 8.maja do završetka donatorske večeri, u „Maj cafeu“ će biti postavljena kasa u koju će moći da sa izdvoje dobrovoljni prilozi. Takođe, prilozi se mogu uplaćivati i na žiro račun FK „Hajduk“ - Bar kod CKB broj:  510-27535-79.

-Unaprijed se zahvaljujemo svima onima koji će pomoći, a zahvaljumo se i svima onima koji žele da pomognu, a nemaju mogućnosti, kazao je predsjednik FK Hajduk Vasilije Vasko Milošević.


Foto ; FK Sloga Stari Bar 


Foto ; FK Hajduk