Fudbal

Hajduk osvojio Kup FSCG za teritoriju Južne regije

by Ilija Kovačević / foto INFO sport CG | 11:05:2016 | 20:33:53

Hajduk – Sloga Stari Bar 3:1 (1:1)

Bar ; pomoćni teren SRC „Topolica“, gledalaca oko 200.
Glavni sudija ; Dejan Marković, pomoćnici ; Matija Čović i Đorđije Lemajić (svi iz Bara)

Strijelci ; Vuk Miranović u 24' i Mladen Đukić u 67' i 83' za Hajduk – Adnan Zaganjor u 29' minutu za Slogu.

Hajduk ; Duraković, Radonjić, Šćekić, Nikezić, Vujović, Đurković, Lukolić, Demirović, Đukić, Miranović (Abdijević), Davidović (Badžović).

Sloga Stari Bar ; Rakić, Novaković, Divanović, Beharović (Grbović), Krantić, Međedović, Lukolić (Tiganj), Kaplanović, Zaganjor, Ramčević, Dacić.

 
U odličnoj fudbalskoj predstavi ekipa Hajduka je osvojila Kup FSCG za teritoriju Južne regije.

U još jednoj gradskoj fudbalskoj svetkovini puleni Vasilija Vaska Miloševića i Tomice Milanovića su pobijedili gradskog rivala i osvojili prestižni pehar. Na klupi su pored ovog dvojca u stručnom štabu bili doktorka Marija Popović i Komesar za bezbjednost Pero Pavićević.


Ujedno plasmanom u finale oba barska kluba su obezbijedila mjesto među 32 ekipe narednog agvusta u prvom kolu Kupa FSCG.

Čestitke za kvalitetnu partiju i lijep utisak koji su navijači ponijeli sa još jednog gradskog fudbalskog derbija, zaslužuju i puleni Dina Karađuzovića i Zorana Ćalovića koji su bili sjajan takmac.

U sručnom štabu Starobarana bili su i doktorka Ermina Bećirović i Komesar za bezbjednost Mithad Halilović.

 

Hajduk je poveo sredinom prvog poluvremena. Igrao se 24' minut kada su „plavi“ poveli golom kapitena Vuka Miranovića.

Pet minuta kasnije, ekipa Sloge, popularni starobarski „Atletiko“ (dresovi u dezenu madridskog Atletika) je izjednačio preko Adnana Zaganjora i novi derbi učinio još dinamičnijim.

 

U drugom poluvremenu nastavilo se sjajnom igrom oba tima, a pobjedu Hajduku donio je najbolji strijelac ovog kluba Mladen Đukić sa dva pogotka u 67' i 83' minutu.


Pehar zamjeniku kapitena FK Hajduk Mladenu Đukiću predao je sekretar FSJR Milan Raičković.


U barsku fudbalsku svetkovinu odličnim suđenjem se uklopila mlada i talentovana sudijska trojka iz Bara Dejan Marković, Matija Čović i Đorđije Lemajić.