Fudbal

Za fudbalere Mornara u nedjelju odlučujućih 90 minuta

by Nemanja Janković | 28:05:2016 | 11:09:21


Samo pobjeda u opticaju
 
I pored katastrofalnog prvog dijela polusezone, fudbaleri Mornara su sebe doveli u situaciju da u posledenjem kolu regularnog  dijela sezone možda i izbore baraž….

Istini za volju ne zavise  samo od sebe. Uz trijumf  na gostovanju, sada već  možda i protiv nezainteresovanog  šampiona, ekipe  Mladosti, koju su već savladali ovog proljeća, moraju da se poklope i ostali rezultati….

“ I kada je situacija izgledala bez izlaza – govorio sam da se nećemo predavati. Šteta što samo  kolo prije  kraja regularnog dijela sezone  ne zavisimo sami od sebe, ali to su neke druge stvari i neki raniji rezultati o kojima nije korektno ja da pričam. Mi smo kao ekipa već do sada pokazali snagu i karakter. I borićemo se do poslednjeg minuta, a druge  rezultate nećemo pratiti. Važan nam je samo trijumf u Podgorici” rekao je trener Mornara Zoran Mijović.


Jedan od najboljih u prošlom kolu protiv Grblja, Nemanja Leverda, optimistički je raspoložen pred meč u Podgorici, iako je svjestan da igraju protiv najbolje ekipe u zemlji ;

– Osvo­ji­li smo ono što smo pla­ni­ra­li, i to je naj­va­žni­je. Osta­li smo me­đu tri klu­ba ko­ji će u po­sled­njem ko­lu od­lu­či­ti ko is­pa­da di­rekt­no, a ko ide u ba­raž. Mi­slim da smo na­kon zad­njih ne­ko­li­ko me­če­va mi bli­ži ba­ra­žu. No, mo­ra­mo sa­če­ka­ti to po­sled­nje ko­lo i utak­mi­cu sa li­de­rom i ovo­go­di­šnjim pr­va­kom eki­pom Mla­do­sti. Mo­ra­mo ići na po­bje­du – ka­zao je Ne­ma­nja Le­ver­da.

Duel na Starom aerodromu na programu je u nedjelju od 17 sati i 30 minuta kada će početi i preostalih pet duela 33. kola Telekom prve lige.