Fudbal

Revijalna utakmica FK Mornar - "Montevideo-Bićemo prvaci"

by Ilija Kovačević | 03:06:2016 | 22:35:11


Povodom hiljadu godina od stradanja Svetog Jovana Vladimira, znamenitog dioklijskog kneza, na stadionu SRC "Topolica" večeras je odigrana revijalna utakmica između veterana FK "Mornar" i glumaca iz filmova "Montevideo" i "Bićemo prvaci". 

Početni udarac na utakmici izveo je mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije, a meč je završen bez pobjednika, 6:6.


Pred prepunom tribinom barskog stadiona (preko 1.000 gledalaca), strijelci za veterane FK Mornar bili su ; Dejan Nenezić, Obren Sarić (4 gola), i osmogodišnji Nikola Đurašković, dok su za “filmadžije” strijelci bili ; Božo Zuber, Šćepanović, Radoman, Miranović, Predrag Vasić iz penala i Branko Vujačić.


Poslije vođstva veterana od 2:0, Nenezić i Sarić, “filmadžije” su uspjele da smanje na 2:1 preko popularnog glumca Boža Zubera (popularnog Zoora). Potom je Sarić dao drugi od njegova četiri gola za vođstvo od 3:1. “Glumci” su uspjeli preko Šćepanovića, Radomana i Miranovića da povedu 3.4, ali je Obren Sarić sa dva pogotka donio novi preokret za vođstvo “veterana” 5:4.

Najmlađi akter filma i serije “Montevideo” Predrag Vasić (popularni Stanoje) je iz penala izjednačio na 5:5, dok je Branko Vujačić nanovo doveo “Montevideo” u vođstvo od 5:6. Konačan rezultat 6:6, postavio je najmlađi učesnik manifestacije Nikola Đurašković.


Na poluvremenu je izveden kraći kulturno umjetnički program.