Fudbal

Finale tradicionalnog turnira barske Gimnazije

| 07:06:2016 | 21:30:18


U srijedu se igra finale tradicionalnog turnira u malom fudbalu u Gimnaziji “Niko Rolović”, koje organizuju učenici uz podršku uprave ove obrazovne institucije.

Takmičenje je ove godine trajalo nešto duže, što zbog obaveza učenika na drugim sportskim takmičenjima, što zbog lošeg vremena.

Poslije igranja po grupama, došlo se i do polufinala. Finalisti ove školske godine su odjeljenja IV2 i IV5.

Utakmica se igra u srijedu na poligonu Gimnazije, a počinje u 11 sati.

Obezbijeđene su i simbolične nagrade - pehari za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto, kao i pehari za najboljeg igrača, najboljeg strijelca i najboljeg golmana, diplome za treće mjesto, zlatne i srebrne medalje za prvo i drugo mjesto.

Treće mjesto osvojila je ekipa IV 1 u sastavu : Ilija Dragišić, Teodor Šorović, Filip Jokanović, Stefan Stojnić, Luka Vučinić, Svetozar Đurašić i Đorđe Vujošević.

Finalisti će igrati u sljedećim sastavima :

IV2 - Srđa Gomilanović, Arsenije Darmanović, Dejan Jovović, Ivan Šćekić, Filip Milić, Balša Gojnić i Vojislav Vuković.

IV 5 igraće u sastavu - Stefan Lalošević, Ervin Sijarić, Balša Bušković, Goran Pavlović, Dražen Vujošević i Nikola Nikezić.

Turnir su organizovali maturanti Gimnazije - Ivan Marljukić, Todor Jevtović, Marija Dabović, Ervin Sijarić, Irena Rončević, Ervin Sijarić, Balša Bušković, Luka Vučinić, Bogdan Masonićič u saradnji, sa kako ističu „omiljenim profesorom fizičkog“ Vasilijem Miloševićem.