Fudbal

Jovan Vučinić na korak od kotorskog Bokelja

by Pobjeda / Arena | 08:06:2016 | 20:10:45


Fudbaleri Bokelja privode kraju mini odmor pred početak nove sezone. Trener Slobodan Drašković za četvrtak je zakazao prozivku (17.30 časova) nakon koje će početi pripreme za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

-Okolnosti su takve da igrači nijesu mogli dobiti duži odmor. Krajem mjeseca igramo prvi meč na evropskoj sceni i odmah moramo krenuti da radimo. Treniraćemo u Kotoru, gdje imamo dobre uslove za pripreme ove vrste – kaže Drašković.

Pitanje je u kojem će sastavu Kotorani dočekati premijerni nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Igrački kadar koji je prošlu sezonu okončao na četvrtom mjestu polako se osipa. Golman Milan Mijatović najavio je odlazak, Nikola Čelebić nastaviće karijeru u Radniku iz Bijeljine, Aleksandar Šćekić blizu je transfera u Belgiju, dok je napadač Dejan Đenić na korak od prelaska u Tiranu.

- To su četiri prvotimca, momci koji su bili jako važni za našu igru.Njihov odlazak biće ogroman udarac za ekipu, ali šta je tu je. Tražimo nove igrače. U pregovorima smo sa jednim zadnjim veznim i bočnim fudbalerom. Za dan-dva znaćemo njihove odgovore.Vjerujem daće doći do saradnje. Naravno, potreban nam je i golman - dodao je Drašković.

Blizu Bokelja je doskorašnji ofanzivac barskog Mornara - Jovan Vučinić.

- Razgovarali smo, vjerujem da ćemo biti jači za Vučinića - kazao je na kraju trener Bokelja.