Fudbal

Nikolić, Đurović i Orlandić rekli zbogom Mornaru i tu nije kraj !

by Arena.me / Dan.co.me | 16:06:2016 | 21:57:56

 
Odlasci sa ,,Topolice“ se nastavljaju – Baćo Nikolić više nije član Mornara.

Iskusni Nikšićanin nakon samo četiri mjeseca provedena u timu iz Barana odlučio je da uzme papire i napusti tim.

- I pored izuzetno teške situacije u kojoj se nalazio Mornar vjerovao sam da ćemo moći da napravimo dobar rezultat. Radili smo zaista dobro, imali nevjerovatnu atmosferu, protiv najjačih potvrdili da imamo kvalitet, ali taj veliki minus na kraju nas je skupo koštao. Ostaje žal, ali s obzirom da sam imao dogovor svakako do kraja sezone uzeo sam papire i sada se spremam za nove izazove - potvrdio nam je Baćo Nikolić.

Iskusni vezista koji je u prvom dijelu sezone blistao u Republici Srpskoj gdje je do jesenje titule predvodio Mladost iz Velike Obarske, u tek završenoj polusezeni blistao je u dresu Mornara, a golovima i sjajnimpotezima pokazao je kakav kvalitet posjeduje.

- Postoje određena interesovanja i pozivi, ali za sada još ne znam gdje ću nastaviti karijeru. Vrlo moguće da ću ostati u Crnoj Gori, a nakon bolnog oproštaja sa Mornarom vjerujem da ću ukoliko ostanem imati uspješniju misiju - naglasio je Nikolić.

Ljubav između Mornara i Marka Đurovića trajala je samo četiri mjeseca – nekadašnji mladi crnogorski reprezentativac nakon samo polusezone napustio je barski tim.

Barani su dolaskom Marka Đurovića u drugom dijelu sezone igrali kao preporođeni, a golovima u najvažnijim mečevima, posebno protiv Iskre i u posljednjem kolu protiv Mladosti, Cetinjanin je bio na pragu epiteta heroja Mornara, ali tim sa ,,Topolice“ nije uspio da sačuva status prvoligaša.

- Po dolasku u Mornar znao sam da nas čeka gotovo nemoguća misija, ali željeli smo da pokažemo da se velikim radom može sve. Polako smo gradili naš uspjeh, iako nam je svaki meč bio kvalifikacioni, nijesmo se predavali i pored velikog zaostatka. Na kraju smo došli do pozicije da u posljednjim minutima prvenstva, zbog drugih rezultata, ne ostvarimo cilj - kazao je Đurović.

Nekadašnji golgeter Šerifa, Lovćena, Mogrena i Mladosti iz Velike Obarske nakon epizode u Baru vjeruje da će uskoro biti na novoj adresi, jer je Mornar napustio gotovo cijeli tim.

- Uzeo sam papire i čekam određene ponude. Nadam se da ću brzo znati na čemu sam i gdje ću nastaviti karijeru, a svakako da mi motiva neće nedostajati, jer nakon bolnog ispadanja sa Mornarom, želim uspješniju misiju - dodao je Đurović.
 
Vuk Or­lan­dić takođe je napustio Mor­na­r. Mla­di fud­ba­ler, ko­ji je na „To­po­li­cu” sti­gao pri­je go­di­nu da­na iz Mla­do­sti, ras­ki­nuo je ugo­vor sa bar­skim dru­go­li­ga­šem i slo­bo­dan je u iz­bo­ru no­ve sre­di­ne.

– Za­do­vo­ljan sam igra­ma u Mor­na­ru, ali mo­ja že­lja je da na­pre­du­jem u svo­joj ka­ri­je­ri. Bit­no mi je da igram i na­dam se da ću ubr­zo pro­na­ći no­vi klub
– re­kao je mla­di fud­ba­ler, ina­če biv­ši omla­din­ski re­pre­zen­ta­ti­vac Cr­ne Go­re.