Fudbal

Završena Liga najmlađih barskih fudbalera

| 27:06:2016 | 19:05:03


Utakmicama petog i šestog kola, i dodjelom pehara i diploma, završena je Liga najmlađih barskih fudbalera u organizaciji Fudbalskog saveza Opštine Bar.

V kolo:
GOD. 2005/06. MORNAR – HAJDUK 2:0 (1:0)
Strijelci: Ognjen Tripković, Stefan Dabović
 
GOD. 2007/08. MORNAR – HAJDUK 0:0
 
VI KOLO:
GOD. 2005/06. BUBAMARA/PORTO – ŠKOLA FUDBALA MRKOJEVIĆI 3:1 (1:0)
Strijelci: Miško Stamatović (2) i Marko Knežević za „Bubamara/Porto“, a Zito Šabović za ŠK „Mrkojevići“
 
GOD. 2007/08. BUBAMARA/PORTO – ŠKOLA FUDBALA MRKOJEVIĆI 3:0 (1:0)
Strijelci: Matija Zeković (2) i Vuk Lalošević

 
TABELA 2005/06:
1.    Bubamara / Porto         9 (9:2)
2.    ŠF Mrkojevići               4 (3:3)
3.    Mornar                         4 (2:2)
4.    Hajduk                          0 (1:6)
 
Strijelci:
5 – Mirko Stamatović  (B/P); 3 – Marko Knežević (B/P); 1 – Luka Nikolić (H), Filip Đonović (B/P), Sadam Šabović (Mr), Ognjen Tripković (M), Stefan Dabović (M), Zito Šabović (Mr).

 
Na slici ; ŠF Mrkojevići i ŠF Bubamara/Porto


TABELA 2007/08:

1.    Mornar                7 (12:0)
2.    Bubamara / Porto         6 (7:3)
3.    Hajduk                          4 (3:4)
4.    ŠF Mrkojevići              0 (0:15)
 
Strijelci:
5 – Nemanja Mitrović (Mo); 3 – Nikola Đurašković (Mo), Sergej rakočević (H), Balša Đurišić (Mo), Matija Zeković (B/P); 1 – Jovan Lekić (B/P), Luka Janjić /B/P), Dušan Drobnjak (Mo), Danilo Radulović (B/P), Vuk Lalošević (B/P).
 
Treneri koji su vodili timove su: Elvir Bajramović i Vladan Mihailović (ŠF Mrkojevići), Branko Jelić i Milovan Perišić (Hajduk), Dejan i Marko Nenezić (Mornar) i Rudolf Marčić, Aleksandar Madžar i Branko Simonović (Bubamara / Porto).
 
Svi su igrači dobili diplome, klubovi pehare za učešće i po loptu od kompanije „Cakan Sport“..
          

„Zadovoljni smo Ligom najmlađih barskih fudbalera, koja je dio našeg plana i programa rada za ovu godinu. Prvenstveni razlog zbog koga smo se odlučili na organizovaanje Lige bio je razvoj baze fudbala u Baru. Na žalost, najpopularniji sport u Baru je pao na niske grane, a jedan od razloga što je tako je i nedostatak sopstvenog kadra, nedostatak mladih fudbalera poniklih iz ovdašnjih škola fudbala. Pokušavamo ovom i sličnim ligama za djecu da fudbal omasovimo, kako bi se iskristalisali najbolji. Zahvaljujem se svoj djeci koja su učestvovala i njihovim trenerima koji su radili sa njima za ovu Ligu. Nadamo se da će u idućoj Ligi za najmlađe fudbalere učestvovati i one barske škole fudbala koje ovoga puta nisu, a u planu nam je i održavanje lige osnovnih škola za dječake i djevojčice“, rekao je za naš portal Vasilije Vasko Milošević, glavni organizator lige, u ime NVO Fudbalski savez Opštine Bar.