Fudbal

Fudbaleri Mornara poraženi u komšijskom derbiju

by Ilija Kovačević | 30:10:2016 | 16:47:43


Otrant Olimpik – Mornar 1:0 (1:0)

Ulcinj; stadion Velika plaža, gledalaca oko 400.
Glavni sudija ; Miraš Cerović (Podgorica), pomoćnici ; Jovica Tatar i Marko Bulatović (Pogorica)

Strijelac ; Fatmir Molabećirović u 10’ minutu iz penala

Žuti kartoni ; Divanović, Redžović, Đinović (Otrant Olimpik) – Bubanja, Vlahović, Trajkovik (Mornar)
Crveni karton ; Bubanja u 21’ minutu (drugi žuti ) i Zoran Perović u 33’ minutu zbog prigovora (trener golmana) Mornar

Otrant Olimpik ; Mećikukić, Ramović, Redžović, Seniković, Molabećirović, Muharemović, Rudović, Marković, Jabučanin (od 72’ Škrelja), Vujović (od 60’ Đinović), Divanović.

Mornar ; N. Popović, Bubanja, Trajkovik, Radović, B. Popović, Vlahović, Naraš, Džanović, Merdović (od 78’ Čolaković), Brežanin (od 89’ Bušković), Masoničić (od 46’ Stojković).
 
Mornar je igrao stvarao šanse, Otrant iskoristio svoju najbolju priliku za velika tri boda.

Barani su u komšijskom derbiju prema prikazanom zaslužili najmanje bod u Ulcinju, ali neprecizost i odsustvo sreće izostali su ovoga puta kada je o barskom timu riječ.

Jedini gol viđen je u ranoj fazi meča, već u 10’ minutu kada je Molabećirović iz penala pogodio za konačnih 1:0, a malo je nedostajalo da golman Popović ukroti šut fudbaleru Otranta.

Punih 70’ minuta gosti su igrali sa igračem manje pošto je drugi žuti u 21’ minutu dobio Bubanja, ali se to nije osjetilo kada je igra i prilike za gol u pitanju.

Velike prilike kod Mornara propustili su u 70’ minutu Maraš kada je sa pet metara šutirao u golmana domaćih Mećikukića i Džanović koji je u sličnoj situaciji bio u 88’ minutu.

Domaći su osvojili tri boda što im je i bio cilj iako nijesu pružili zapaženu partiju, sem velike borbenosti, dok gosti imaju za čim da žale.