Fudbal

Arsenal slavio u Baru

by Ilija Kovačević / foto NVO Info sport CG - Bar | 09:11:2016 | 19:40:18


Hajduk – Arsenal : 0:5 (0:3)

Bar ; Pomoćni teren SRC „Topolica“, gledalaca oko 50.
Glavni sudija ; Nikola Marković (Cetinje), pomoćnici ; Mario Vojvodić i Miloš Bracanović (Cetinje)
Strijelci ; Radinović u 18', Vuković u 20', Maraš u 40', Vulević u 80 ' 82' minutu (Arsenal)
Žuti kartoni ; Milović (Arsenal)

Hajduk ; Duraković, Lukolić, Marković, Radonjić, Davidović, Vujinović, Jovetić, Šorović (Lemajić), Abdijević, Demirović, Savić.

Arsenal ; Popovič, R. Đorđević (M. Đorđević), Dedejić, Delić, Šćepanović (Kalić), Maraš, Radenović, Buzić, Vulević, Vuković, Radinović (Milović).
 
Sa velikim brojem povrijeđenih i kažnjenih fudbalera, barski Hajduk nije uspio da se ozbiljnije suprostavi lideru Južne fudbalske regije. Tivatski Arsenal je u okviru 10. kola slavio na Topolici sa ubjedljivih 5:0.


Tivćani su i ovom prilikom potvrdili da su prvi favorit za osvajanje titule šampiona. Na drugoj strani  Hajduk sa kombinovanim timom u prethodnih par mečeva nije uspio da se ozbiljnije suprostavi rivalima prije svih Slogi iz Radovića (za koju na dvojnu registraciju nastupaju igrači iz prvoligaških ekipa Grblja i Bokelja), kao i Mogrenu iz Budve koji su u usponu forme.

Hajduk će svoju šansu i pored svega ove sezone tražiti kroz popularnu ligu ali i Kup takmičenje gdje su nas prethodnih godina bezbroj puta obradovali.


Na današnjem meču Barani su nastupili u novim dresovima koje je poklonio prijatelj barskog sporta, preduzetnik i predsjednik SO Bar Radomira Cakan Novaković.


U narednom 11. kolu sastav Hajduka je slobodan.