Fudbal

U Baru juče počeo kamp Partizana

by Arena / Pobjeda.me | 10:01:2017 | 09:22:14


Potraga za talentima

,,Tvoji snovi sunadomak ruke, započni igru i postani šampion!“ To je slogan kampa omladinske škole Partizana koji  je počeo juče i trajaće do 15. januara u Baru.

U Partizanu je uvijek bilo Crnogoraca, koji su tokom raznih generacija ostavili dubok trag u ovom klubu, a beogradski ,,crno-bijeli“ odlučili su da krenu u potragu za novim talentima iz naše zemlje.

Za zimski kamp omladinske škole Partizana mogu se prijaviti dječaci uzrasta od 2001. do 2008. godišta, koji će uz rad eminentnih fudbalskih trenera omladinske škole FK Partizan, koja je zvanično proglašena za prvu najbolju fudbalsku školu Evrope, napraviti prve fudbalske korake u opremi tehničkog sponzora Nike i uživati svakodnevno u kreativnim treninzima.

- Svake godine neki novi klinci dolaze u Partizan, jure za loptom i sanjaju da dotaknu teren po kojem trče fudbalske legende i šampioni države. Ljubav prema crno-bijeloj boji, grbu i snovi ih motivišu da ostanu jaki, da slijede svoje snove i žive za svoj san. Mi u Partizanu ćemo učiniti sve da dobijete najbolje znanje, najbolje trenere i da razvijete svoj talenat upravo poput mnogih koji su pohađali Partizanovu omladinsku školu, a sada sigurno koračaju putemnajveće evropske slave - navodi se u saopštenju FK Partizan.