Fudbal

U FK Mornar spremni za proljećni start Druge lige

izvor ; Dan.co.me | 01:03:2017 | 12:27:49


Barani zadovoljni učinjenim u pripremnom periodu
 
Nakon dobro obavljenih priprema, fudbaleri Mornara spremno dočekuju start drugog dijela prvenstva u Drugoj ligi.
Barani su to pokazali i u pripremnim mečevima sa Lovćenom, Rudarom, Dečićem i Zetom, a trener Mladen Vukićević kazao je da je zadovoljan realizacijom.
 
-“Nakon svega odrađenog u pripremnom periodu prezadovoljni smo i sada sa mnogo više optimizma dočekujemo početak drugog dijela prvenstva i gostovanje ekipi Jezera u Plavu. Ono što je možda i najveća vrijednost ekipe jeste što je ostao na okupu sastav iz prošle sezone. Što se tiče samog prvenstva, mi smo spremni za utakmicu u Plavu, momci su sami sebi nametnuli jedan imperativ, prije svega dobre igre i rezultata i željno očekuju, kao i svi mi u klubu, početak prvenstva. Prvo kolo samo po sebi nosi težinu, i mi smo spremni da odgovorimo svim tim izazovima, sa jednom prije svega mirnoćom, sa stabilnošću u igri i energijom koju oni pokazuju iz treninga u trening, ali i sa strašću da napravimo pozitivan rezultat i uspješno počnemo ovu sezonu” – kazao je Mladen Vukićević.
 
Iskusni strateg je naglasio da je jako zadovoljan igračkim kadrom.
 
“Doveli smo fudbalere koji su nam bili potrebni i time pojačali konkurenciju.
Mislim da spremni dočekujemo početak sezone. Imamo kadar koji ima potencijal da isprati ambicije kluba”, - rekao je Vukićević.
 
Inače, za petak 3. mart najavljena je Skupština kluba na kojoj će uprava delegatima predstaviti Izvještaj o radu sa finansijskim izvještajem.
 
Proljećni dio sezone u Drugoj fudbalskoj ligi počinje u nedjelju 5. marta mečevima 18. kola, a parovi su ;

Jezero – Mornar (Nedjelja, 5.03.17. u 14,30h)
Berane – Cetinje  
Čelik – Otrant-Olympic
Bratstvo – Radnički      
Ibar – Kom
Igalo – Grafičar