Fudbal

Arsenal „protutnjao“ Topolicom

by Ilija Kovačević | 22:03:2017 | 19:41:12


Hajduk – Arsenal : 0 – 7 (0 – 3)

Bar ; Pomoćni teren SRC „Topolica“, gledalaca oko 50.
Glavni sudija ; Nikola Marković, pomoćnici ; Mario Vojvodić i Petar Vujović (svi sa Cetinja).
Strijelci ; Egzon Krasnići u 8' i 53' minutu, Nikezić (autogol u 42'), Ivan Pavićević u 45',58' i 70' i Rajko Đorđević u 90' minutu.
Žuti karton ; Marko Nikolić u 38' minutu (Arsenal)

Hajduk ; Drašković, Vujadinović, Feratović, Nikezić, Radonjić, Milošević, Šćekić, Marković (Kovačević), Vujović, Miranović, Davidović (Šorović).

Arsenal ; Nikolić, Đorđević, Zindović, Šćepanović, Vulević (Zvicer), Krasnići, Vuković (Mršulja), Bezmarević (Lićina), Spahić, Maraš, Pavićević.

Lider je „protutnjao“ Topolicom i nanio visok poraz domaćinu u okviru 20-og kola Južne fudbalske regije za seniore. Poslije poraza u gradskom derbiju proteklog vikenda, Barani se nijesu uspjeli oporaviti kako bi pružili jači otpor, skoro je izvjesno novom prvaku Južne fudbalske regije. Trostruki strijelac bio je Ivan Pavićević, dok je dva gola postigao Egzon Krasnići. Jednom je gol Hajduka "pogodio" Rajko Đorđević, dok je sedmi pogodak bio autogol.

Drugi klub iz našeg grada, starobarska Sloga danas je kao gost upisala trijumf službenim rezultatom 3:0 (p.f) protiv Mogrena na Jazu, pošto domaćin nije imao sredstava da plati službena lica.

U narednom 21. kolu, starobarska Sloga je u nedjelju od 16 sati gost imenjaka u Radovićima, dok je Hajduk slobodan. Još bi trebalo da igraju Mogren i Arsenal.