Fudbal

Slavoljub Bubanja novi trener fudbalera Mornara

by Ilija Kovačević | 04:04:2017 | 15:19:25

Foto ; Bubanja na prvom treningu sa saradnicima 

Uprava FK Mornar ekspresno je riješila pitanje šefa struke. Poslije samo dva dana od ostavke trenera Mladena Vukićevića, predsjednik UO barskog drugoligaša Dragan Nikezić je na današnjem popodnevnom treningu predstavio novog šefa, Slavoljuba Bubanju.

Riječ je o ambiciznom treneru, i u upravi se nadaju da će uspjeti da izvuče ekipu iz krize. Za Bubanju možemo reći da dobro poznaje fudbalske prilike u našem gradu, odnosno da nije nepoznat u gradu pod Rumijom. Ranije je bio trener drugoligaša, a kasnije prvoligaša OFK Bar. Do prije nekoliko dana bio trener drugoligaša FK Čelik iz Nikšića, sa kojim je prije par godine osvojio Kup Crne Gore, te igrao kvalifikacije za "Europa league-u. Radio je i u Bosni i Hercegovini bio trener Mladosti iz Velike Obarske, a vodio je i fudbalere Jedinstva iz Bijelog Polja.


Predsjednik UO FK Mornar Dragan Nikezić je prilikom predstavljanja novog šefa struke igračima, naglasio da je sa njim postignut dogovor do kraja ovog prvenstva, uz mogućnost saradnje i u narednom prvenstvu.

Bubanja je kazao da mu je čast što je postavljen za šefa stručnog štaba.

- Moje amibicije su se poklopile sa ambicijama uprave kluba. Cilj nam je baraž, a kada dođemo do njega, onda ćemo nastojati da se vratimo u Prvu ligu gdje je Mornaru i mjesto – kazao je Bubanja.


Već sjutra (srijeda) igra se vanredno 24. kolo Druge lige, a fudbaleri Mornara biće na teškom ispitu. Od 15,30h  na stadionu SRC “Topolica” dočekuju Berane. Ekipu će sa klupe predvoditi pomoćnici Predrag Jovetić i Zoran Perović, dok će Bubanja sa igračima početi da radi od četvrtka.