Fudbal

Hajduk eliminisan iz Kupa FSCG za Južnu regiju

by Ilija Kovačević | 26:04:2017 | 18:02:17


Hajduk – Sloga Radovići : 2:6 (1:3)

Bar ; pomoćni teren SRC “Topolica”, gledalaca oko 50.
Glavni sudija ; Nikola Marković (Cetinje), pomoćnici ; Mario Vojvodić i Alseksandar Ćosović (Cetinje)

Strijelci ; Drago Milović u 38’ i Rajko Nikezić u 78’ minutu za Hajduk – Marko Stijepović u 8’, Vuk Damjanović u 15’ i 44’, Milo Ćetković u 70’ i 90’ i Miloš Racković u 87‘ minutu za Slogu

Žuti kartoni ; Alan Badžović, Marko Vujović i Nemanja Đurković (Hajduk) – Ilija Đurović, Marko Stijepović i Goran Đapić (Sloga Radovići)

Crveni karton ; Marko Vujović (Hajduk) drugi žuti u 33’ minutu

Hajduk ; Kovačević, Vujinović, Feratović, Nikezić, Đurković, Milošević (Marković), Šćekić, Milović, Vujović, Badžović, Demirović.

Sloga Radovići ; Đurović, G. Đapić, N. Đapić, Kaljević, Stijepović, Lasić, Damjanović, Spalević, Racković, Rajović, Ćetković.

Nakon što su u prvom kolu fudbalskog Kupa FSCG na nivou Južne Regije za 2017/18 godine, eliminisali starobarsku Slogu kao domaćini 1:0, ekipa iz Krtoli je ovog popodneva u polufinalu bila bolja i od drugog barskog predstavnika, sastava Hajduka sa 6:2.  

Golove za domaću ekipu postigli su ; Drago Milović u 38’ iz penla i Rajko Nikezić u 78’ minutu, dok su za raspoložene goste dvostruki strijelci bili ; Vuk Damjanović u 15’ i 44’ te Milo Ćetković u 70’ i 90’, dok su po gol postigli Marko Stijepović u 8’, i Miloš Racković u 87‘ minutu.

Domaći su dobar dio utakmice igrali sa igračem manje, što je gostima umnogome olakšalo prolaz u finale ovog takmičenja gdje ih čeka tivatski Arsenal koji se direktno plasirao u finale, pošto je Mogren isključen iz svih takmičenja.