Košarka

Bar čeka Unikahu

izvor; Arena /Pobjeda | 10:08:2018 | 06:48:22

Poznati definitivni termini grupne faze Evrokupa

Mornar će istorijski prvi nastup u Evrokupu započeti 3. oktobra u Baru protiv slavne španske Unikahe, u 19 časova. Meč u ,,Topolici“ na programu je drugog dana evropskog takmičenja.

Crnogorskog prvaka čeka žestok raspored mečeva, naročito tokom oktobra. Tako će duel sa italijanskim Fiatom u Torinu biti odigran već 10. oktobra, od 20.30 časova, i zaključiće kompletno drugo kolo Evrokupa.

Već 17. oktobra u Bar stiže novi velikan evropske košarke, bogati ruski klub Uniks, koji će tog dana od 19 časova gostovati u ,,Topolici“.

Potom ekipa Miha ila Pavićevića 24. oktobra od 19.30 časova gostuje potencijalno najlakšem protivniku u grupi, Frankfurt Skajlajnersu.

Posljednji meč prvog dijela grupne faze Mornar će odigrati na svom terenu, 31. oktobra, protiv Ritas Viljnusa od 19 časova.

Tako će Barani za samo četiri sedmice odigrati pola evropskih mečeva prve faze Evrokupa.

Grupna faza u grupi D zavržava se 19. decembra, kada će u10. kolu od 18 časova Mornar gostovati upravo Ritasu. Crnogorski prvak ima ambiciju da se protiv moćnih rivala ravnopravno bori za pobjede u grupnoj fazi Evrokupa. Plasman u TOP16 fazu, koja počinje u januaru, bio bi fantastičan uspjeh za Barane.