Košarka

U osmom kolu Evrokupa Barani gosti Unikahe

by Milan Vujović / foto Miki Bijedić | 20:11:2018 | 11:28:11

Foto; Sa utakmice Mornar - Unikaha u Baru

Unikaha je favorit

Mornar je iz Beograda, gdje je doživio najubjedljiviji poraz ove sezone, od Crvene zvezde (104:71), otputovao u Malagu, na meč osmog kola “D” grupe Evrokupa protiv domaće Unikahe.

Trener Mihailo Pavićević je imao dosta zamjerki na igru i zalaganje svog tima protiv Zvezde. Vjeruje da će ekipa u duelu sa Špancima popraviti utisak iz Beograda.


- To je još jedno gostovanje bez prevelikog opterećenja, na kojem teško možemo da se nadamo bilo čemu. Ali nada posljednja umire. Očekujem zanimljivu utakmicu, jer Unikaha gaji stil igre sličan nama, koji i mi promovišemo i volimo. Ko bude u boljoj šuterskoj formi taj će i slaviti. Unikaha je favorit, niko ne spori, ali biće tu prilike za nadigravanje. Mislim da će publika biti u prilici da vidi jednu lijepu košarkašku predstava a nama je cilj da se predstavimo u što boljem svijetlu u Malagi – kaže Pavićević.

Foto; KK Mornar / MEDIA Pro

Talentovani plej Nikola Rebić ističe da od iskusnog Bobija Brauna može mnogo da nauči.

- Imam još dosta da gledam i učim. Moje je da kad god sam na terenu dam maksimum, posebno u fazi odbrane, jer od mene se očekuje da, kao jedan od najmlađih, unesem energiju na parket. Svi smo ovdje u službi tima. Braun, ali i Sane, koji je mobilan, čvrst i razumije igru, još se nisu sasvim adaptirali, Sve će to uskoro bolje izgedati, vjerujem već protiv Unikahe – veli Rebić.

Utakmica Unikaha – Mornar igra se u srijedu, 21. novembra, od 20,45 časova.