Košarka

Mornar od ponedjeljka na sedmodnevnoj turnji po Srbiji

by Milan Vujović | 11:09:2016 | 12:47:12


Počela prodaja godišnjih karata
 
Košarkaši Mornara su ubilležili još jednu pobjedu u prijateljskom odmjeravanju snaga. U Igalu su savladali ruskog ligaša Novosibirsk 86:82 (21:19, 21:23, 19:24, 25.16), dobrom igrom u poslednjoj četvrtini. Sa Rusima će igrati i večeras (nedjelja), od 18 časova u svojoj dvorani “Topolica”.

Inače, Barani u ponedeljak putuju na sedmodnevnu turneju po Srbiji, a biće stacionirani u Čačku. Već u utorak igraće prvu utakmicu sa domaćim Borcem, a u četvrtak snage će odmjeriti sa Crvenom zvezdom u beogradskom “Pioniru”. Narednog vikenda u Čačku igraće na turniru na kojem učestvuju još i Mega Legs i FMP.

- Utakmice u Čačku i Beogradu jesu poslednja velika provjera pred dvije utakmice sa Igokeom u kvalifikacijama za Ligu šampiona i start u ABA ligi s Partizanom. Mečevi sa jakim rivalima trebalo bi da nam daju definitivnu sliku o kvalitetu i mogućnostima naše ekipe. Još smo na vrijeme da eventualne slabosti otklonimo – kaže šef stručnog štaba Mornara Đorđije Pavićević.

A kako nas je informisao potpredsjednik kluba Đuro Ostojić, počela je prodaja godišnjih karata i interesovanje navijača Mornara je veliko.

- Karte se mogu kupiti u našim prostorijama u Sportskoj dvorani “Topolica”. Važe za cijelu godinu za utakmice u ABA ligi, domaćem prvenstvu i kupu, dok ćemo za Ligu šampiona ili Ligu Evrope, prodavati pojedinačne ulaznice. Cijena godišnjih karata iznosi od 40 do 80 eura, zavisno od mjesta u dvorani “Topolica” – informisao nas je Ostojić.