Košarka

Obrt - Budućnost Voli igra Kup Crne Gore u Baru !

izvor ; Vijesti.me | 14:02:2017 | 11:24:24


Košarkaški savez je neposredno uoči današnjeg žrijeba polufinalnih parova završnog turnira skinuo suspenziju podgoričkom klubu
 
Obrt u posljednjem momemtu - košarkaši Budućnost Volija igraće završenom turniru Kupa Crne Gore!
 
Košarkaški savez je neposredno uoči žrijeba polufinalnih parova završnog turnira skinuo suspenziju podgoričkom klubu, koja je bila na snazi nekoliko mjeseci zbog odluke Budućnost volija da igra Evrokup, takmičenje koje ne kontroliše FIBA, ali i zbog neizmirenih dugovanja prema nekadšanjem članu Aleksandru Ćapinu.

Šta se to dogodilo na prečac, po kojem je od dva navedena osnova Podgoričanima skinuta suspenzija za sada nije poznato, tek trener Budućnost Volija Ilijas Zuros pojavio se na pres-konferenciji uoči žrijebanja parova polufinala.

Budućnost Voli će time dobiti šansu da brani trofej u Kupu, osvojen prošle godine, iako je juče iz Košarkaškog saveza Crne Gore saopšteno da će na završnom turniru Kupa učestvovati ekipe Mornara, Teoda, Lovćena 1947 i Primorja 1945.

Prije završnog turnira, Budućnost će morati da pobijedi Primorje u četvrtfinalu. Utakmica se igra sjutra (srijeda) u 20 časova.