Košarka

Milojević : Nema opuštanja protiv Mornara

izvor ; ABA liga | 21:02:2017 | 12:32:41


Mega Leks i Mornar  su se ove sezone sastali tri puta u takmičarskim mečevima i jedanput u pripremnom periodu, kada je Mega slavila na turniru u Čačku. U Ligi šampiona obje ekipe su zabilježile po jednu pobjedu na svom terenu dok je u okviru 10. kola ABA lige Mega slavila u Sremskoj Mitrovici sa 93:87.

„Očekuje nas meč protiv Mornara sa kojima smo ove sezone igrali već četiri puta, uključujući i pripremni period. Vrlo smo svjesni kvaliteta ekipe iz Bara i znamo odakle nam prijeti najveća opasnost. Ovo je izuzetno bitan meč za obje ekipe. Mi smo sa jednom pobjedom više u nešto boljem položaju ali to ne smije da nas opusti. Moramo da priđemo meču sa punom koncentracijom i da uz agresivnu odbranu probamo da dođemo do pobjede kojom bi sebi olakšali put ka opstanku u ABA ligi.“, kazao je trener Mege Dejan Milojević.

 
Da ih čeka težak meč svjestan je i košarkaš Đorđe Simeunović,
„Čeka nas teško gostovanje u Baru. Mornar igra vrlo dobro, pogotovo na domaćem terenu. Ovo je vrlo bitna utakmica za nas po pitanju opstanka u ABA ligi. Moramo da smanjimo velike oscilacije u igri i da uđemo skoncentrisani u meč. Želimo da uđemo u pobjednički niz u finišu lige i da pokušamo da je završimo u gornjoj polovini tabele“ – rekao je Simeunović.

Utakmica Mornar – Mega Leks igra se u srijedu od 17 sati.