Košarka

Podgorička “majstorica” drugi čin

by Milan Vujović | 02:05:2017 | 21:18:35


Pavićević: Očekujem bolju igru svoje ekipe sjutra veče

Sve je bilo spremno za još jedan crnogorski košarkaški praznik: solidno popunjena “Morača”, dobra, navijačka atmosfera s obje strane i motivisani igrači Budućnost Volija i Mornara. Ali, zbog dojave o bombi igrala se svega jedna četvrtina. Publika je u miru, bez bilo kakve panike, napustila dvoranu, “iz bezbjednosnih razloga” kako je obrazložio oficijelni spiker.

Shodno članu 8 Propozicija takmičenja Erste lige, meč će biti nastavljen u srijedu od 20,30 sati, i to od trenutka prekida, a domaćin je nakon prvih 10 minuta igre vodio rezultatom 24:14, objavljeno je na sajtu Košarkaškog saveza Crrne Gore.


Uz žaljenje što je utakmica prekinuta, trener Mornara Đorđije Pavićević je kazao:

“Jasno je da igrom kakvu smo prikazali u deset minuta pete utakmice ne možemo do titule. Igrali smo upravo suprotno od dogovora u svlačionici. Uz to, bili smo dekoncentrisani i pretjerano nervozni. Nadam se da ćemo sjutra veče zaigrati znatno bolje i do poluvremena uhvatiti rezultatski priključak, kako bismo u posljednih 20 minuta pokušali da dobijemo majstoricu i osvojimo pehar” – kazao je trener Barana Đorđije Pavićević.