Košarka

Basket spektakl pripao ekipi Jokatore 2, sada svi za Bar

izvor ; Košarka.me | 04:07:2017 | 09:22:17


Ekipa Jokatore 2, u sastavu Aleksandar Jović, Vlado Gogić, Miloš Milutinović i Nemanja Gavranić, pobjednik je turnira u basketu 3na3 ''Hell in Podgorica'', koji je juče održan u Njegoševom parku.

Jokatore 2 je u uzbudljivom finalu, nakon produžetka, savladao ekipu Bloka rezultatom 21:19, i zaradio trofej namijenjen pobjedniku, ali i novčanu nagradu od 500 eura.

Igrači ekipe Blok, Vladan Dušan Gojnić, Vladan Đukanović, Nikola Pavićević i Luka Radović, podijelili su, kao drugoplasirani, 250 eura.

''Hell in Podgorica'' je bio kvalifikacioni turnir za ''Satellite'' koji će 15. i 16. jula biti održan u Baru, a pored finalista na njemu će se naći još i ekipe Podgorica Tima, Škuribande, Dangerous, PG, Swish i Izlazak, koje su plasmanom u četvrtfinale izborili prolaz za turnir na primorju.

Najavljivani spektakl na kultnom mjestu podgoričkog basketa u potpunosti je opravdao očekivanja. Oraganizatori turnira ''3x3 Montenegro'' ocijenili su turnir veoma uspješnim, dok su zadovoljni bili i takmičari i publika, koja je napunila tribine Njegoševog parka.

Pored takmičarskog dijela, uručeni su pokloni košarkaškom klubu osoba sa invaliditetom 'Paramount', u vidu lopte i sponzorskih poklona.

Organizovano je takmičenje za publiku, na kojem su učestvovala 4 dječaka, a pobjednik je osvojio 3x3 profesionalnu loptu.

Publiku je u pauzama zabavljala plesna grupa Dance Hall, DJ Angel je bio zadužen za muziku, a voditelj programa je bilo lice poznato javnosti, Random, dio grupe Džej Džej Okoča, i Rap Skillz šampion.