Rukomet

Na širem spisku za MI u Egiptu petorica Barana

izvor RSCG | 06:02:2019 | 07:55:14

Selektor muške kadetske rukometne reprezentacije Brano Božović objavio je širi spisak od 18 igrača koji će konkurisati za mjesto u timu za Mediteranske igre u Egiptu , koje su na programu od 17. do 24. februara. Okupljanje nacionalnog tima planirano je za 12. februar u 13 sati u prostorijama Rukometnog saveza Crne Gore. Na širem spisku su i petorica Barana.

Na spisku selektora Božovića su golmani Vasilije Vujović (Lovćen) i Miloš Milačić (Perper Handball), lijeva krila Mateja Džarić (Mornar 7) i Luka Nikolić (Budvanska rivijera), bekovi Arsenije Dragašević, Radoica Čepić (Rudar), Luka Barjaktarović (Mornar 7), Marko Abramović i Bogdan Mijušković (bviši član RK Prvi As, sada član Dobova, Slovenija), Luka Vukićević (Perper handball), Aleksa Lasica i Aleksa Jokić (Budvanska rivijera), desna krila Lazar Gvozdenović (Mornar 7) i Vojislav Vukić (Ivangrad), te pivoti Elmin Junuz (Rudar), Uroš Rakočević (Mornar 7), Nikola Đurković i Darko Pejović (Perper Handball).


Reprezentacija će na pripremama u Podgorici boraviti od 12. do 16. februara, nakon čega slijedi put u Egipat.

Selektor Božović  kome u radu pomaže trener RK Mornar 7 Marko Knežević, naknadno će odrediti konačan spisak od 16 igrača koji putuju na Mediteranske igre.