Rukomet

Rukometašice Budućnosti od juče u Baru

izvor ; sajt ŽRK Budućnost /Pobjeda/Vijesti | 13:09:2016 | 23:05:49


Početak avgusta je tri godine zaredom bio „rezervisan” za početak priprema rukometašica Budućnosti. Ovog puta, „plave” su upalile motore” tek krajem osmog mjeseca, što je i razumljivo, jer je avgust bio rezervisan za Olimpijske igre.

Nakon rada u Univerzitetskoj sali u Podgorici i treninga i mečeva u Ljubljani sa Krimom(pobjeda i poraz) i danskim Odenzeom (trijumf), Podgoričanke su od ponedjeljka biti u Baru, gdje će odraditi sedmodnevne bazične pripreme.

Rukometašice Budućnosti su juče odradile dva treninga u “Topolici”i sve do nedjelje radiće na dosta stvari, sa akcentom podizanja izičke kondicije.

Dragana Cvijić nije u pogonu, jer se oporavlja od operacije.

Podgoričanke su dobile i posljednjeg protivnika u grupnoj fazi LŠ. Norveški Glasverket izborio je plasman u elitno takmičenje. Ovaj tim je u Dramenu bio bolji od Ankare, a zatim i od Podravke (28:19). Plasman kroz kvali ikacije u LŠ izborili su još Krim i Lajpcig. Grupna faza počinje 14. oktobra, tri najbolje ekipe izboriće prolaz u glavnu rundu LŠ. Budućnost na stratu igra sa MEC-om kod kuće, a rivali su još Tirninger i Glasverket.