Rukomet

RK “Prvi as” u nedjelju kreće sa zvaničnim takmičenjem

by Ilija Kovačević | 21:10:2016 | 21:14:37


RK "Prvi as" u nedjelju iz barskog hrama sporta, SD “Topolica” kreće sa zvaničanim utakmicama u seniorskoj konkurenciji. Trener i vlasnik ovog kluba, bivši proslavljeni crnogorski rukometni as Marko Dobrković je za ovu sezonu prijavio dvije ekipe za seniorski rang takmičenja, odnosno Drugu ligu u obje konkurencije.

Ovaj barski klub, odnosno obje ekipe biće ubjedljivo najmlađi sastavi u drugoligaškoj konkurenciji.

Muškarci će na premijeri u nedjelju u podne ugostiti “Nikšić 2014”, dok će rukometašice igrati takođe na svom terenu protiv Sutjeske od 14 sati.

-Iako u ne baš sjajnoj finansijskoj situaciji odlučili smo se da damo priliku našim članovima da se kroz ovu ligu kale i stiču iskustvo. Bićemo ubjedljivo najmladja ekipa u ligi sa prosjekom od 14,5 godina, kaže za naš portal, trener Marko Dobrković.

-Od 50 prijavljenih rukometaša/ca nemamo ni jednog punoljetnog igrača, odnosno preko 18 god, kazao je Marko. Nemamo pravo nikome da prijetimo niti hoćemo ali se nadam da ćemo biti prijatno iznenađenje. Obije naše ekipe su sastavljene samo od djece iz Bara. Iako ćemo biti ubjedljivo najmladji sastavi u ligi to ne znači da ćemo se unaprijed predati, već naprotiv. Daćemo maksimum u svakoj utakmici, ići na pobjedu protiv svih ekipa !!! Zato pozivamo naše sugradjane da u što većem broju dođu u Topolicu i podrže naš klub u skoro četvorosatnom druženju, kazao je Dobrković, koji se zahvalio roditeljima od kojih kako je kazao imaju sjajnu podršku, ali sponzorima ; Luci Bar, Feragent-u, TOB, Pop-art-u, Apartmanima bb, Djokić group, Femić tehnički pregled auta, Minatrade i hotelu W grand.