Rukomet

ŽRK Prvi as poražen od Tivta

by Ilija Kovačević | 30:11:2016 | 12:59:15


ŽRK Prvi as – ŽRK Tivat : 17 – 21 (6-9)

Bar ; SD “Topolica”, gledalaca oko 50.
Sudije ; Aleksandar Uskoković (Kotor) i Lazar Pavićević (Danilovgrad)
Isključenja ; ŽRK Prvi as (6 minuta) – ŽRK Tivat (4 minuta)
Sedmerci ; ŽRK Prvi as (2:2) – ŽRK Tivat /

ŽRK Prvi as ; Matas, Janković, Niković 1, Bokan 4, Đeljošević 6, Šćepanović 1, Tomić, Mehmedović, Markoč 2, Dobrković, Šturanović, Mitrović, Beharović 3, Adrović.

ŽRK Tivat ; Radović 1, A. Nikolić, E. Srdanović, Baljaj 5, Popović, Ćuzović 9, J. Nikolić, K. Duši 1, S. Duši 1, M. Abramović, Maslovar, S. Srdanović, T. Abramović, Račić 2, Tomašević, Bajković 2.

U premijernom meču vanrednog sedmog kola Druge rukometne lige, Tivćanke su u Baru savladale domaći Prvi as 21:17. Gošće su od starta bile u vođstvu kada su u petom minutu povele (0:1), da bi u 25’ stigle do šest golova prednosti (3:9).  Domaće su iako oslabljene neigranjem srednjeg beka Indire Mujić koja će zbog povrede najmanje tri mjeseca odsustvovati sa terena, u finišu prvog dijela uspjele da uhvate priključak i na odmor odu sa minusom od tri gola (6:9).


U nastavku su zahvaljući golmankama Andrijani Matas i Andrijani Janković sa nekoliko sjajnih intervencija došle na korak od “egala” a najbliže su bile u 53’ minutu kada su stigle na (12:16), ali se u napadu nijesu najbolje snašle, pa je rival stigao do zasluženih bodova.