Rukomet

Kadetska rukometna reprezentacija Crne Gore u Baru

by Arena / Pobjeda.me | 10:01:2017 | 09:25:22


Sve muške rukometne selekcije su u pogonu. Nakon što su juniori odradili pripreme, a seniori otputovali za Umag na međunarodni turnir, u Bar je stigla kadetska rukometna reprezentacija.

Naši kadeti od 15. do 22.januara učestvovaće na Mediteranskom prvenstvu u Francuskoj, a za nastup na ovom prvenstvu ,,crveni” će nastojati da se što bolje pripreme u našem lučkom gradu.

Trener kadetske rukometne reprezentacije Zoran Abramović odlučio je da za nastup na ovom šampionatu pozove 21 igrača, a na spisku su ; Miljan Vujović (Gorenje, Slovenija), Marko Mudreša (Lovćen), Aleksandar Bakić (Komovi), Aleksandar Mrvaljević (Cepelin), Nikola Zarubica (Sutjeska), Milo Šofranac (Cepelin), Luka Vujović (Lovćen), Nemanja Đurašković (Ivangrad), Petar Nikolić (Čelik), Radovan Stanojević (Lovćen), Tomo Laličić (Lovćen), Đorđe Folić (Ivangrad), Petar Eraković (Nikšić 2014), Pero Pravilović (Lovćen), Bogdan Đurović (Lovćen), Davor Vujović (Cepelin), Luka Došljak (Ivangrad), Vlado Radić (Mornar 7), Boris Šćepanović (Nikšić 2014), Aleksa Knežević (Rudar) i Nikola Jelić (Cepelin).

S obzirom da je trener kadeta ZoranAbramović trenutno u Umagu sa seniorskom selekcijom, kao član našeg stručnog štaba,sa našim kadetima trenutno rade Dragan Gvozdenović i Marko Knežević, a juče se u toku dana u rad uključio i trener juniora Brano Božović.