Rukomet

Prvi as poražen u Bijelom Polju

by Ilija Kovačević | 02:04:2017 | 16:56:18


Jedinstvo – Prvi as : 42 – 16 (24-7)

Bijelo polje ; SD “Nikoljac”, gledalaca oko 100.
Sudije ; Marko Vujisić - Stefan Ivanović (Podgorica)
Isključenja ; Jedinstvo 10’ minuta – Prvi as 8’ minuta
Sedmerci ; Jedinstvo / - Prvi as /

Jedinstvo ; Lutovac, Vojinović 4, Femić 5, Drakulović 1, Sošić 6, Medojević 4, Zonjić 3, Varagić 6, Kučević 4, Veljović, Tomović 2, Tošić 1, Joksimović 6, Ljajević, Spahić, Trifunović.

Prvi as ; Slahović, Vuković, Vučević, Šutković, Popović 1, Kojičić 1, Slaković 1, Mujić 2, Pecović 2, Ar. Agović 5, Al. Agović 4, Hajdarović.

Rukometaši Prvog asa poraženi su danas u Bijelom Polju od Jedinstva sa ubjedjivih 42 – 16, u okviru 14. kola Druge lige.

Bjelopoljci, koji uz Mornar (koji je ovog vikenda bio slobodan), Danilovgrad i Komove važe za jednog od favorita za naslov najboljeg u Drugoj ligi i prelazak u viši rang takmičenja su opradvali ulogu favorita, dok mladi sastav iz Bara koji je bio nekompletan (bez tri igrača) se nije mogao ozbiljnije suprotstaviti rivalu koji se pred start ove sezone osjetno pojačao sa čak sedam bivših rukometaša Berana koji je nastupao u Prvoj ligi.

U barskom timu bolji od ostalih su bili golman Slaković, te braća Arijan (5) i Alan (4) Agović.

U domaćem sastavu Sošić, Varagić i Joksimović su bili najjefikansiji sa po šest pogodaka. U narednom 15-tom kolu Prvi as dočekuje Danilovgrad, dok će Mornar ugostiti Jedinstvo.