Rukomet

Mornar 7 četvrti na turniru u Skoplju

by Ilija Kovačević / foto privatna arhiva | 31:05:2017 | 21:57:44


Na jakom međunarodnom rukometnom turniru u Skoplju na kojem su nastupili juniorski sastavi, ekipa barskog Mornara 7 je osvojila četvrto mjesto.

Talentovani Barani su večeras u meču za treće mjesto poraženi od beogradske Crvene zvezde 43-40, iako su na poluvremenu imali dva gola viška 22-20.

Barani su odigrali dobar meč, u većem dijelu prvog poluvremena imali minimalnu prednost , ali su u finišu drugog poluvremena slično kao i u polufinalu posustali i dozvolili rivalu da se u finišu „odlijepi“ i obezbijedi trijumf.

Još jednu odličnu utakmicu odigrao je Nikola Nikezić, večeras strijelac 13 golova, Ujedno, Nikezić je sa 22 gola u dva meča proglašen za najboljeg strijelca dvodnevnog turnira.


Balša Čejović je postigao 6, Lazar Gvozdenović (najmlađi igrač turnira) je postigao pet, a Boban Ašanin 4 gola.

Prvo mjesto na turniru, osvojila je ekipa Akademija gdje su locirani najbolji juniori iz Makedonije, koja je u finalu bila bolja od Metalurga.

Mornar 7 je u polufinalu poražen od Metalurga 34-27.


Sastav Mornara 7 protiv Crvene zvezde ; Mateja Đurašić, Đorđe Bajković 1, Stefan Ražnatović 3, Balša Čejović 6, Petar Vojvodić, Boban Ašanin 4, David Ljuši 3, Nikola Nikezić 13, Nikola Abramović 1, Miloš Dević 2, Vlado Radić, Lazar Gvozdenović 5, Danilo Gvozdenović 1, Danilo Dragojević i Ivan Martinović.

Sa barskim juniorima bili su i treneri ; Milorad Despotović, Dragan Gvozdenović i Marko Knežević.